Mi az a Plankton EPS?

A Plankton EPS aktív hatóanyagot biotechnológiai eljárás során tengeri algából állítják elő a tengerifűben gazdag francia Bretagne-ban. Különlegessége abban rejlik, hogy már 15 perc elteltével kifejti feszesítő és ránctalanító hatását, miközben rendszeres használata serkenti a bőr saját kollagén és elasztin termelését.

Milyen tesztek támasztják alá a Plankton EPS hatékonyságát?

A Franciaországban található CODIF Kutatóintézet számos klinikai teszttel bizonyította a Plankton EPS hatóanyag ránctalanító, bőrfeszesítő és ápoló hatását. A klinikai tesztek során 45 és 65 év közötti nők arcán alkalmaztak 2% Plankton EPS tartalmú arckrémet, illetve placebóként egy báziskrémet használtak. Az eredmények elemzésénél a szarkalábak mélységét ellenőrizték optikai mérőeszközzel a teszt előtt és után, illetve nagy felbontású képeket is készítettek a szarkalábakról.

Megállapították, hogy a Plankton EPS hatóanyag serkenti az I-es típusú kollagén és az elasztin termelődését, a kollagénrostok hálózatára kifejtett feszesítő hatásának köszönhetően pedig támogatja a bőr feszességét és rugalmasságát és mintegy 15 perc alatt enyhíti a ráncok mélységét.

Hogyan kell használni a Plankton EPS hatóanyag tartalmú arcápolókat?

Ugyanúgy, mint bármelyik másik arcápolót. Ha reggel kened fel az arcodra, a nyakadra és a dekoltázsodra, gyönyörködhetsz a negyedóra alatt halványabbá váló ráncaidban, ha pedig este, akkor azzal a tudattal fekhetsz le, hogy amíg te pihensz, addig a Plankton EPS kollagén és elasztin termelésére serkenti a bőrödet!

A Collagen Cocktail anti-aging arcápoló komplexben a Plankton EPS hatóanyag mellett még számos olyan összetevő található, amely a bőröd fiatalságának megőrzését támogatja. Megtalálható benne a szuperkoncentrátumban már bizonyított hármasfogat: a kollagén, a hialuronsav és az elasztin, melyet argánolajjal, olívaolajjal és aloe veraval egészítettünk ki a maximális feszesítő és ápoló hatásért.

Kifejezetten azoknak alkottuk meg a Collagen Cocktail arcápoló komplexet, akik műtéti beavatkozások nélkül szeretnék megőrizni bőrük fiatalságát. Minden bőrtípusnak megfelelő ápolást nyújt, ráadásul allergénmentes, így az érzékenyebb bőrűek is bátran használhatják!

0