fbpx

Egyedülálló vitamin-koktél a szuper 4 immunerősítővel

+ 17  tápanyag a szerveid és sejteid egészséges működését biztosítja, így az immunrendszered is eredményesebben fog védekezni

  • Akció!

    MyImmun21 immunerősítő (90db)

    7490 Ft 6990 Ft
Ha most azt gondolod, “minek nekem immunerősítő, hiszen egészséges vagyok?”, talán jogos a felvetésed. De azt tudtad, hogy akár egy tünetmentes fertőzés is rést tud ütni tested katonáinak pajzsán? Sőt, a hétköznapi stressz is kőkeményen rombolja az immunrendszeredet.

A piacon egyedülálló vitamin és ásványi anyag keverék extra adag C-, D-vitaminnal, cinkkel és béta-glukánnal

Maradj makk egészséges a MyImmun21 segítségével!

Képzeld el, hogy egy karddal küzdő hadseregnek ágyúkat adsz és még Superman is besegít. Nos, ezzel a vitamin-koktéllal éppen ilyen fegyverekkel látod el a testedet.  Erősen és egészségesen pedig lépéselőnyben leszel a betegségekkel szemben!

A MyImmun21-be extra nagy dózisban tettünk a szuper 4 immunerősítőből. A C-, D-vitamin, cink és béta-glukán Superman erejével segít megsemmisíteni a fertőzéseket. 

MyImmun21 fő összetevői

Cink

A cink segít pótolni a csata során elesett katonákat, vagyis testünk a cink közreműködésével képes a vírusokkal és baktériumokkal harcoló fehérvérsejt termelésére.  Éppen ezért cink nélkül az immunrendszerünk csak akadozva működik.

D-vitamin

Úgy képzeld el a D-vitamint, mint egy erős páncélruhát, amiben az immunrendszered sejtjei hatékonyabban szállnak szembe az ellenséggel. Kutatások bizonyítják, hogy a D-vitamin komplex módon hat: megelőzi a fertőzéseket, a testedben csökkenti a gyulladásos folyamatokat és extra védettséget biztosít.

C-vitamin

A C-vitamin az immun-katonák élelmiszere. El tudod képzelni, hogy bárkit is legyőz egy éhes hadsereg? Háború idején ráadásul még sokkal több energiára van szükség, mint békeidőkben! Ezért tettünk extra nagy dózisban C-vitamint a MyImmun21-be.

Béta-glükán

A MyImmun21-ben a béta-glükán Superman! Ő lesz a tested hadseregének pajzsa a fertőzésekkel szemben és az immunsejtjeinek segít legyőzni a mikrobákat és baktériumokat.

Került még bele további 17 vitamin és ásványi anyag, ami biztosítja a testedben zajló folyamatok akadálytalan működését. Mindez megalapozza az immun-hadseregednek a megfelelő hátországot, így a szuper 4 tápanyag még hatékonyabban erősít!

CINK

A cink segít pótolni a csata során elesett katonákat, vagyis testünk a cink közreműködésével képes a vírusokkal és baktériumokkal harcoló fehérvérsejt termelésére. Éppen ezért cink nélkül az immunrendszerünk csak akadozva működik.

A-, B-, C-, D-, E-, K-VITAMIN

Az A-vitamin hozzájárul a bőr állapotának fenntartásához és az immunrendszer normál működéséhez. A B-vitamin (B1, B2, B5, B6, B12) hozzájárul az idegrendszer normál működéséhez, a normál vörösvértest-képződéshez és a vörösvértestek normál állapotának fenntartásához, a fáradtság és kifáradás csökkentéséhez, a hormonális aktivitás szabályozásához, a normál pszichológiai funkciók fenntartásához, a normál mentális teljesítményhez, a nyálkahártyák normál állapotának fenntartásához,  a sejtek oxidatív stresszel szembeni védekezéséhez, a szív megfelelő működéséhez és az immunrendszer normál működéséhez. A C-vitamin hozzájárul a normál kollagénképződéshez, ezen keresztül az erek normál állapotának, működésének fenntartásához, a normál csontozat fenntartásához, a porcok és a bőr normál állapotának, működésének fenntartásához, az idegrendszer normál működéséhez, a normál pszichológiai funkció fenntartásához, a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez, az immunrendszer normál működéséhez, a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez. 

B3-VITAMIN (NIACIN)

A B3-vitamin (niacin) hozzájárul az idegrendszer normál működéséhez, a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez, a nyálkahártyák normál állapotának fenntartásáho, a bőr normál állapotának fenntartásához és a normál pszichológiai funkció fenntartásához.

BIOTIN

A biton hozzájárul az idegrendszer normál működéséhez, a normál pszichológiai funkció fenntartásához, a haj, a nyálkahártyák és a bőr normál állapotának fenntartásához. 

PANTOTÉNSAV

pantoténsav (B5-vitamin) hozzájárul a fáradtság és kifáradás csökkentéséhez és a normál mentális teljesítményhez.

KRÓM

króm hozzájárul a normál vércukorszint fenntartásához.

JÓD

jód hozzájárul az egészséges csontozat és izomfunkció fenntartásához, az immunrendszer normál működéséhez és szerepet játszik a sejtosztódásban.

KOLIN

Kolin-L-bitartarát védi a sejthártyát és közreműködik a sejtek információ-átadásában, energiaellátása, illetve a sejten belüli kommunikációban.

INOZIT

B9-vitamin (Inozit) részt vesz az agyműködésben, az agy sejtjeinek táplálásában és az idegi ingerületek továbbvitelében.

LUTEIN

lutein védi a szemet az UV-sugarakkal szemben.

FOLSAV

folsav részt vesz a vérképzésben.

BÉTA-GLÜKÁN

A MyImmun21-ben a béta-glükán Superman! Ő lesz a tested hadseregének pajzsa a fertőzésekkel szemben és az immunsejtjeinek segít legyőzni a mikrobákat és baktériumokat.

Tápanyag hatása*
1. A vitamin egészségesebb bőr és idegrendszer
2. E vitamin védelmet ad a sejteknek a rákkeltő hatású, ún. szabadgyökökkel szemben
3. B1 vitamin támogatja a szívműködést és a psziché egészségét
4. B2 vitamin segíti az idegrendszer egészséges működését
5. B3-vitamin (niacin) szénhidrátok, zsírok és fehérjék anyagcseréjét támogatja bizonyos enzimek beindításával
6. B6-vitamin immunerősítő, segíti az idegrendszer működését
7. Folsav részt vesz a vérképzésben
8. B12-vitamin segíti a vörösvérsejt képződését
9. Biotin pozitívan hat az idegrendszerre, javítja a haj, a bőr és a nyálkahártyák egészségét
10. B5-vitamin (pantoténsav) a zsírokat és szénhidrátokat alakítja át energiává
11. K-vitamin a véralvadást szabályozza és segíti a máj méregtelenítő működését
12. Króm részt vesz a normál vércukorszint megtartásában
13. Jód segíti a szellemi működést
14. Kolin-L-bitartarát védi a sejthártyát és közreműködik a sejtek információ-átadásában, energiaellátása, illetve a sejten belüli kommunikációban
15. B9-vitamin (Inozit) részt vesz az agyműködésben, az agy sejtjeinek táplálásában és az idegi ingerületek továbbvitelében
16. B10-vitamin / PABA (para-amino-benzoesav) a vérképzésben és a vas felszívódásában vesz részt
17. Lutein védi a szemet az UV-sugarakkal szemben

*mértéke egyéneként eltérő lehet

Vásárlás

Ne hezitálj, hiszen nem találsz még egy olyan komplex vitamint, ami ilyen arányban tartalmaz immunerősítő vitaminokat és ásványi anyagokat. A MyImmun21 hatóanyagai immun-hadseregedet ellátja egészséges és erős katonákkal, páncéllal, fegyverekkel és még Superman erejével is.

  • Akció!

    MyImmun21 immunerősítő (90db)

    7490 Ft 6990 Ft

Legfrissebb blogbejegyzés

Elérhetőségek

Termékeink

Nincs más dolgod, csak regisztrálni, mi pedig kéthetente értékes ajándékokat sorsolunk ki!

Szeretnél nyerni?

Akár 40% kedvezmény

0