fbpx

Miért ilyen hatásos a kollagénital? (És elmondjuk a nagy kollagén tévedést)

Bár majdnem minden márka azt ígéri, hogy az ő ruhája/kollekciója/cipője/mosógépe/hidratálója a legjobb, a leghatékonyabb, és jelentősen megkönnyíti az életedet, sőt egyenesen nem is élhetsz teljes életet nélküle: azért az nem teljesen igaz, és néha már a hatékonyságon elcsúsznak ezek a szupertermékek. A Collgen Cocktail folyékony kollagén azonban kiálja a hatékonyság próbáját.

A kollagén: eheted, ihatod, ahogy jólesik.

Azt biztosan tudod, hogy idővel egyre kevesebb kollagént termel a szervezeted, ezért pótolnod kell. A kollagént (ha a bőr feszességének a megőrzése a cél) eddig pótolhattad porral, injekcióval és kapszulával, de ma már a folyékony kollagént tartalmazó kollagén italokat is megkóstolhatod. Lássuk, hogy milyen előnyei vannak a folyékony kollagénnek!

Miért kell egyáltalán pótolnunk a kollagén mennyiségét?

kollagén termelődésének lelassulása a húszas éveinkben megkezdődik, harminc és negyven éves korunkra jelentősen csökkenni is kezd, majd szinte teljesen leáll ötven- és hatvanéves korunkra.

Ezt a folyamatot akár úgy is hívhatjuk, hogy öregedés. Amit jó lenne megállítani.

A kozmetikai ipar egy jó ideje mindent megtesz azért, hogy megoldja a kollagén pótlását, a bőrgyógyászok többsége azonban sokáig úgy gondolta, hogy a kollagén nem tud kellően hatékonyan felszívódni a nagy molekulái miatt.

Hallottál már a nagy kollagén tévedésről?

A bőrgyógyászok nagyon sokáig azt gondolták, hogy a kollagén túl nagy és egyszerűen nem tud lebomlani, de a legújabb kutatásokban a bőrgyógyászok rájöttek, hogy a szervezetbe bevitt kollagén molekula egyszerűen szétesik, a részecskék bekerülnek a véráramba, elérik a bőrt, ahol tizennégy napon keresztül megmaradnak és hatnak.

A testünk ráadásul azt az üzenetet kapja, hogy ezeknek a részecskéknek a megjelenése a kollagén termelődésének csökkenésére utal és emiatt a szervezetnek azonnal cselekednie kell. Vagyis ilyen módon ösztönzi a testünk a kötőszövetet, hogy minél több kollagént termeljen és a bőrünk a lehető legtovább megőrizze üdeségét és feszességét.

 • Akció!

  Collagen Cocktail 1db (lime)

  14400 Ft 8640 Ft
 • Akció!

  Collagen Cocktail 1db (barack)

  14400 Ft 8640 Ft
 • Akció!

  Collagen Cocktail 1db (gyümölcsös)

  14400 Ft 8640 Ft

Mindegy, hogy melyik kollagén italt fogyasztom?

Mindjárt egy kis kémia, de előtte spoilerezünk: korántsem mindegy, hogy mennyi kollagén-peptidet tartalmaz egy kollagén ital. Minél több van a napi adagban, annál hatékonyabb a készítmény, de emellett azt is érdemes leellenőrizned a vásárlás előtt, hogy a kollagén-peptiden kívül milyen egyéb hatóanyagokat tartalmaz a kollagén ital. Jó, ha minél több bőrszépítő összetevő és vitamin van benne, hiszen a gyönyörű bőr nem csak feszes, de táplált és hidratált is!

Jöhet egy kollagén varázsital?

A Collagen Cocktail folyékony szuperkoncentrátum egyetlen napi adagja 9600 mg kollagén-peptidet tartalmaz. Bőröd szépségére pedig a folyékony kollagén mellett hialuronsavelasztin, biotin, cink, C- és A-vitamin vigyáz benne. Javasoljuk, hogy évente legalább két-három Collagen Cocktail kúrát csinálj, a kúrák között és alatt pedig bátran használd reggel és este az anti-aging arcápolónkat. Meglátod, ha egyszer elkezded használni, abba se akarod hagyni, mert a használat után 15 perc alatt tölti fel a kisebb ráncokat. És ez csak az egyik jó tulajdonsága a sok közül! Ugye, hogy muszáj kipróbálnod? Mi szóltunk: ha egyszer elkezded, reggel ki se lépsz többé nélküle a lakásból!

Kattints, szerezd meg: ‹‹‹‹

Nincs más dolgod, csak regisztrálni, mi pedig kéthetente értékes ajándékokat sorsolunk ki!

Szeretnél nyerni?

Akár 40% kedvezmény

Szeretnéd kipróbálni Európa első kollagénnel és hialuronsavval is dúsított kávékülönlegességét?

Kérj ingyenes kóstolót!

0