fbpx

Collagen Cocktail krém: az arcápoló szérum, amelyben minden benne van!

Milyen jó is lenne, ha lenne egy olyan arcápoló, amelyben minden benne van, amire csak a bőrödnek szüksége van és nem kéne külön-külön vagy estéről estére felváltva használni a különböző arcápolókat! Nos, mi pontosan ugyanerre gondoltunk, amikor megalkottuk a Collagen Cocktail anti-aging arcápoló komplexet. Készítsünk egy olyan arcápolót, amely egyszerre ápol és feszesít, szeresse a bőrünk és szeressük mi is az állagát és az illatát.

A Collagen Cocktail krém bőrápoló összetevői

Az egészséges bőr ápolt és hidratált és teljesen felesleges is addig bőrfeszesítésről beszélni, amíg a bőrünk feszül vagy éppen túl száraz. A Collagen Cocktail arcápoló komplexben az ápolásról az argánolaj, az olívaolaj és az aloe vera gondoskodnak. Az argánolaj esszenciális zsírsav tartalmának köszönhetően intenzíven táplálja a bőrt, az olívaolaj megelőzi a bőr kiszáradását, míg az aloe vera természetesen regenerálja a bőrt.

A Collagen Cocktail krém bőrfeszesítő összetevői

A folyékony szuperkoncentrátumban már bizonyított mesterhármas az arcápolóból sem maradhatott ki, a kollagén-hialuronsav-elasztin hármasa ugyanis igazi bőrfeszesítő bomba a bőrnek. A kollagén a bőr feszességének megőrzésén kívül a hidratáltság fenntartásáért is felel, valamint helyreállítja a bőr tömörségét. Az elasztin a bőr rugalmasságáért felelős, vagyis neki köszönhetjük azt, hogy ha megcsípjük a bőrünket, nyomban visszaugrik. A hialuronsav egészen elképesztő mennyiségű vizet tud megkötni, így egyszerre gondoskodik a bőr hidratáltságáról és simaságáról.

Plankton EPS: a mesterhármas tökéletes kiegészítője

Magyarországon még kevéssé ismert a forradalmian új, klinikailag tesztelt anti-aging hatóanyag, a Plankton EPS. Különlegessége abban rejlik, hogy 15 percen belül “kivasalja” az apróbb ráncokat. Hihetetlen hangzik, ugye? Kattints ide, ha a saját szemeddel szeretnél meggyőződni a Plankton EPS hatásáról, a francia CODIF intézet ugyanis számos klinikai teszttel bizonyította a hatását.

A tesztek során 45 és 65 év közötti nők arcán alkalmaztak 2% Plankton EPS tartalmú arckrémet, illetve placebóként egy báziskrémet használtak. Az eredmények elemzésénél a szarkalábak mélységét ellenőrizték optikai mérőeszközzel a teszt előtt és után, illetve nagy felbontású képeket is készítettek a szarkalábakról. Megállapították, hogy a Plankton EPS hatóanyag serkenti az I-es típusú kollagén és az elasztin termelődését, a kollagénrostok hálózatára kifejtett feszesítő hatásának köszönhetően pedig támogatja a bőr feszességét és rugalmasságát és mintegy 15 perc alatt enyhíti a ráncok mélységét. Győződj meg róla Te magad is! 🙂

 

Akár 40% kedvezmény

Szeretnéd kipróbálni Európa első kollagénnel és hialuronsavval is dúsított kávékülönlegességét?

Kérj ingyenes kóstolót!

0