fbpx

De először is: mi az a kollagén?

Azt biztosan tudod, hogy a bőrödnek szüksége van rá, sok kozmetikum tartalmazza is, sőt, mostanában szájon át is fogyasztják. Na de mi is pontosan a kollagén? És ha megtalálható bennünk, akkor minek kell még pluszban is hozzájutnunk?

A kollagén az emberi testben legnagyobb arányban előforduló fehérje, amely többek között a bőrben, az ízületekben és a csontokban is megtalálható. A kollagén biztosítja a szervek és a szövetek elasztikusságát. Idővel azonban sajnos egyre kevesebb termelődik belőle, ez az oka annak, hogy bőrünk fokozatosan veszít a feszességéből, ahogy idősödünk.

Mi az a kollagén-peptid?

A kollagén-peptid nem más, mint a kollagén hidrolizált formája, tehát a kollagén-peptid és a hidrolizált kollagén egymás szinonimái. A peptidek hidrolízis során keletkeznek, amikor egyre kisebb és kisebb egységekre bontják a kollagén molekuláját, hogy minél könnyebb legyen megemészteni és minél könnyebben be tudjon kerülni a véráramba, így ugyanis a kollagén minden előnyének hasznát tudja venni a szervezetünk.

Miután szájon át bekerül a szervezetünkbe a kollagén-peptid, “átutazik” a testünkön és eközben csupa hasznos dolgot tesz: ahol úgy érzi, hogy feladata van, ott igyekszik helyreállító munkát végezni. Dolga márpedig akad bőven, hiszen a kollagén nagyban hozzájárul:

Vagyis a kollagén-peptid rendszeres fogyasztása nemcsak a szépségedhez, de az egészséges fizikumodhoz is hozzájárul!

Honnan tudod, hogy milyen formában és mennyiségben kell kollagén-peptidet fogyasztanod? Egyáltalán hány éves kortól szükséges?

Szervezetünk kollagéntermelése a húszas éveink közepe táján kezd el lelassulni, addig szerencsére folyamatosan gondoskodik az utánpótlásról. Ezt követően évről évre csökken viszont a termelése, olyannyira, hogy ötvenéves korunkra már elveszítettük a testünk kollagénállományának 60 százalékát!

Ma már ital, por és kapszula formájában is lehet kollagén-peptidet fogyasztani, így mindenki megtalálja a kedvére valót. Mi a komplex megoldásokban hiszünk, ezért alkottuk meg a Collagen Cocktail szépségitalt, így ugyanis napi 30 ml elkortyolásával nemcsak az egyre csökkenő kollagéntermelésünk utánpótlását biztosítjuk, de számos olyan hatóanyagot is bejuttatunk a szervezetünkbe, amelyre szintén nagy szüksége van a bőrünknek, hogy minél tovább feszes és egészséges maradjon.

A Collagen Cocktail folyékony szuperkoncentrátum napi adagja 9600 mg (!) kollagén-peptidet, elasztint, hialuronsavat, A- és C-vitamint, cinket és biotint tartalmaz.

00
Months
00
Days
00
Hours
00
Minutes
00
Seconds

Akár 40% kedvezmény

és extra limitált csomagok

Szeretnéd kipróbálni Európa első kollagénnel és hialuronsavval is dúsított kávékülönlegességét?

Kérj ingyenes kóstolót!

0