Az anti-aging bőrápolás egy életforma

 

Ez a kérdés gyakran foglalkoztatja a tízen- és a huszonéveseket, hiszen ekkoriban még semmi sem utal arra, hogy a bőr egyszer veszítene majd a feszességéből. A választ pedig nem lehet időponthoz kötni, hiszen már tizenéves kortól úgy kell ápolni a bőrt, hogy A HANGSÚLY MINDIG A  MEGELŐZÉSEN legyen. Mindig igyekezz védeni a bőröd az esetleges káros hatásoktól, illetve folyamatosan támogasd a regenerálódását. Bizony a mindennapos tisztítás és hidratálás is az anti-aging bőrápolás része, hiszen ezzel is segíted a bőrödet, hogy megőrizze a természetes védekezőképességét. Még az olyan – a nagy bulizások idején – apróságnak tűnő dolgok is rengeteget számítanak, hogy hányszor fekszel le sminkben, milyen gyakran mész el profi arctisztításra kozmetikushoz és hogyan nyomkodod a pattanásokat a tükör előtt.

 

Fényvédelem – az anti-aging bőrápolás alapja

 

A legeslegfontosabb anti-aging termék pedig nem más, mint a fényvédőd, amit igyekezz mindig használni, nem csak a kánikulai napokon. Tudtad, hogy 80 százalékban a káros UV-sugárzás felel az idő előtti bőröregedésért? A napsütés a bőrünkben található elasztinsejteket nagymértékben pusztítja, aminek hatására a bőr megereszkedik, elveszíti a rugalmasságát, érzékenyebbé válik és nehezebben regenerálódik. A napimádók közül sokan azzal vigasztalják magukat, hogy szemmel láthatóan egyáltalán nem sínyli meg a bőrük a napozást, de ez sajnos nem így van, a naptól károsodott bőr ugyanis majd évekkel később bosszulja meg magát. Különösen az arc, a nyak és a kéz bőrén mutatkoznak meg hamar fa elelőtlen napozás és a bőröregedés jelei, ugyanis eleve ezek a testrészek hamarabb ráncosodnak, ráadásul folyamatosan éri őket a nap.

 

Kollagén és elasztin – a feszes bőr helytartói

 

Nagyon kell óvnunk pedig bőrünk elasztinkészletét, hiszen a kollagénmellett az elasztin az a fehérje, amely nélkülözhetetlen a bőr feszességének megőrzéséhez. Az elasztin segít megőrizni a bőr kollagénszintjét, továbbá serkenti a bőr feszességét és üdeségét. Szerencsére ma már mindkettő pótolható szájon át is peptidként fogyasztva, így sokkal könnyebben tudja hasznosítani a szervezet és valóban minden porcikádhoz eljut!

 

Megelőzés mindenek felett

 

A hangsúly mindig a megelőzésen legyen, mert ugyan ma már csodálatos anti-aging készítmények léteznek, melyek segítenek lágyítani és halványítani a ráncokat, letörölni azonban egy termék sem tudja véglegesen azokat. A Collagen Cocktail szuperkoncentrátum kifejezetten azért készült, hogy pótolja azokat a hatóanyagokat, melyekből a szervezeted sajnos idővel egyre kevesebbet termel. Tudtad, hogy 40 éves korunkra már elveszítettük bőrünk kollagénállományának 30 százalékát? Napi 30 ml Collagen Cocktail ital elfogyasztása fedezi tested csökkenő kollagén, elasztin, hialuronsav, biotin, cink, A- és C-vitamin szintjét. Válaszd a megelőzést a bőröd természetes feszességének megőrzéséért!

 

0

Cím hozzáadása