Mostanában egyre több helyen hallasz a folyékony kollagénről? Szeretnéd kipróbálni, de nem tudod, hogy pontosan mire jó? Nem tudod, hogy mi az a kollagén-peptid? Olvass tovább és mindenre választ kapsz!

Tulajdonképpen mi is a kollagén?

A kollagén az emberi szervezetben leggyakrabban előforduló fehérjék közé tartozik. Szerves részét képezi testünk megannyi alkotóelemének, például a bőrnek, a kötőszövetnek, a körömnek és a hajnak. A bőrben lévő kollagén legfőbb szerepe, hogy a bőrünket simává és erőssé varázsolja.

Sajnos a mennyisége azonban idővel azonban csökkenni kezd és ennek bizony hamar látható jelei lesznek a bőrünkön. A kollagén csökkenése miatt bőrünk fokozatosan elveszíti feszességét, rugalmasságát és üdeségét. Gondoltad volna, hogy már huszonéves korunkban lassul a kollagén termelésünk, 60 éves korunkra pedig le is áll?

Hogyan tudjuk pótolni az elvesztett kollagént?

A helyzet egyértelmű: folyamatosan lassul, majd apad a kollagén készletünk, tehát érdemes kívülről pótolnunk. A legjobban úgy tud hasznosulni a szervezetünkbe bevitt kollagén, ha folyékony formában, vagyis könnyen emészthető kollagén-peptidekként visszük be a szervezetünkbe. Így ugyanis a gyomrunk azonnal megemészti, a vérárammal pedig rögtön a bőrbe kerül, ahol nyomban tud is hasznosulni. Ugye milyen egyszerű?

Milyen előnyökkel jár a folyékony kollagén fogyasztása?

A kollagén-peptidet tartalmazó étrend-kiegészítők ráadásul új kollagén termelésére ösztönzik a testünket, így bőrünk feszes, rugalmas és hidratált lesz és a bőröregedés látható jelei csak később jelennek meg rajta.

Évente két folyékony kollagén kúrát érdemes tartani, hogy a bőröd mindig a legjobb formáját tudja hozni. Ugye mennyivel egyszerűbbnek hangzik, mint különböző szépészeti beavatkozások alávetni magad?

Collagen Cocktail – természetesen fiatalos bőr

Szeretnéd megelőzni a ráncokat a szemed környékén? Esetleg a meglévő szarkalábakat szeretnéd halványítani? Üdébb bőrrel szeretnél tündökölni? Nos, akkor a Collagen Cocktail szépségitalt éppen Neked találtuk ki! Koktélunk természetes összetevőket tartalmazó étrend-kiegészítő, mely folyékony állagú kollagént tartalmaz. A Collagen Cocktail-ben a kollagén mellett számos egyéb olyan összetevő is található, amelyek mind azon dolgoznak, hogy a bőröd napról napra feszesebb legyen! A hialuronsav, az elasztin, a biotin, a cink, az A- és C-vitamin mind-mind szükséges a csodálatosan ragyogó bőrhöz. Lefekvés előtt kortyolj el 30 ml-t gyümölcsízű koktélunkból és meglátod, a hatás nem marad el!

0