Fontolgatod a kollagén pótlását?

Kezdenek megjelenni az arcodon az első ráncok? Vagy a már meglévő ráncokat szeretnéd halványítani? Amennyiben úgy döntesz, hogy szeretnéd szervezeted egyre csökkenő kollagén termelését kicsit felturbózni, érdemes körbenézned a kollagén tartalmú termékek piacán, hogy a legjobb döntést tud meghozni. Egyáltalán milyen szempontokat kell figyelembe venni, ha kollagént szeretnénk fogyasztani?

Milyen formában lehet kollagént fogyasztani? Hallottál már a folyékony kollagénről?

Amennyiben a bőrünk állagának megóvása vagy javítása a cél, akkor étrend-kiegészítő formájában fogjuk fogyasztani a kollagént. Vásárolható kollagén por és tabletta is, illetve léteznek folyékony kollagént tartalmazó italok is. A folyékony kollagént tartalmazó italok a kollagént peptid formájában tartalmazzák, amely jóval könnyebben tud felszívódni és ennek köszönhetően sokkal hatékonyabban tudja felhasználni a szervezetünk. A folyékony kollagén előnye a bőrfelületen alkalmazott készítményekkel szemben, hogy hatása az egész bőrfelület számára kedvezően hat, tehát nem csak az adott helyen fejti ki a hatását.

Egyáltalán mennyi kollagénre van szükségem?

A kollagént kúraszerűen érdemes fogyasztani, viszont akkor érdemes nagyobb mennyiségben és napi szinten bejuttatni a szervezetbe. Nagyon különböző mennyiségben szerepel a kollagén és a kollagén-peptid a készítményekben, úgyhogy vásárlás előtt mindenképpen érdemes összehasonlítani, hogy melyik étrend-kiegészítő pontosan milyen mennyiségben tartalmazza a kollagént. Természetesen az sem mindegy, hogy a kollagénen kívül milyen egyéb bőrszépítő összetevők és vitaminok szerepelnek a készítményben.

Kollagén pótlás finoman és természetesen

A folyékony kollagént tartalmazó Collagen Cocktail szuperkoncentrátum 9600 mg kollagén-peptidet tartalmaz, amellyel messze kiemelkedik a többi hasonló termék közül a piacon. A folyékony kollagénen kívül még hialuronsavat, elasztint, cinket, biotint, C-vitamint és A-vitamint tartalmaz, vagyis minden megtalálható benne, amire csak a feszes bőrnek és az egészséges hajnak szüksége van. Ráadásul még finom gyümölcs íze van, úgyhogy amikor esténként elkortyolod lefekvés előtt, úgy érezheted, mintha valódi koktélozásban lenne részed, csak ennek még a bőröd is örül! Évente két Collagen Cocktail kúra javasolt a hosszú távú eredmény érdekében.

0