Június 3-ától két vadi új, a piacon is egyedülálló terméket találsz webshopunkban. A MyCoffee 100% arabica kávéból készült instant kávé ínycsiklandozóan finom, igazi bűntelen élvezet és még a bőrödet is ápolja belülről. Sőt, a fogyásban is segíteni fog! Olvass tovább, hogy megtudd, hogyan. A MyImmun21 pedig egy olyan vitamin-koktél, ami egyedi kombinációban tartalmazza a 4 fő immunerősítőt. Ezt kiegészítettük 17 egyéb vitaminnal és ásványi anyaggal, amik egészségesebbé és szebbé varázsolnak.

Erősítsd meg szervezeted hadseregét a MyImmun21 multivitaminnal

A MyImmun21 a 4 szuper immunerősítőt tartalmazza olyan arányban és mennyiségben, ami semelyik másik készítményben nincs benne. Ezek a hatóanyagok egymás hatását kiegészítik és erősítik.

Ha most arra gondolsz, hogy neked erre nincs is szükséged, akkor engedj meg két kérdést:

Szoktál stresszelni?

Az utóbbi 1 évben voltál beteg?

Ha a válaszod bármelyikre is IGEN, akkor bizony esélyes, hogy gyengült a tested védekezőképessége. A stressz például súlyos sziklaként nehezedik szervezeted immun-hadseregére, így az nem tudja hatékonyan felvenni a kesztyűt a betolakodókkal szemben. 

A MyImmun21 vitamin komplex azonban leveszi ezt a terhet és szárnyakat ad  sejt-katonáidnak! Extra dózisú C- és D-vitamin került bele, továbbá kevertünk még hozzá cinket és egy úgynevezett béta-glukán nevű tápanyagot, melyet a reishi gomba kivonatából nyertünk ki:

 1. A cink serkenti a betolakodókkal harcoló fehérvérsejtek termelését.
 2. A D-vitamin megelőzi a fertőzéseket, mérsékli a gyulladásos folyamatokat és extra erőt ad az immun-hadseregnek.
 3. A béta-glukán pedig Superman erejét adja neked: a fehérvérsejteket plusz védelemmel ruházza fel a mikrobákkal és baktériumokkal szemben.
 4. A C-vitamin pedig az “ellátmányt” biztosítja az immunrendszerednek. A jóllakott, egészséges hadsereg pedig hatékonyan arat győzelmet a vírusok, baktériumok felett.
Szeretném felvértezni az immunrendszeremet a fertőzésekkel szemben, ezért most kedvezményes áron előrendelem a MyImmun21 multivitamint!

A MyImmun21 pedig tartalmaz további 17 vitamint és ásványi anyagot, amik az egészségedet és a tested normális működését támogatják. A teljesség igénye nélkül a MyImmun21 javítja, segíti…

 • az idegrendszer működését
 • a vörösvértest-termelést
 • a bőr, a csontozat, az ízületek, a haj állapotát
 • a nyálkahártyák egészségét
 • a szív megfelelő működését
 • az egészséges izomműködést
 • a szellemi funkciókat
 • csökkenteni a fáradtságot

Idd magadat széppé a MyCoffee-val

Tudtad, hogy normál esetben a kávé nem tesz jót a bőrödnek? Éppen ezért kreáltunk egy különleges kávét, amibe került kollagén és hialuronsav is. Ez a két anyag együttesen egyetlen másik szépítő kávéban sincs benne! Így a MyCoffee puhává varázsolja a bőrödet, a ráadásként belekerült zöldkávé kivonat pedig segít a fogyásban is amellett, hogy koffeintartalmának köszönhetően felfrissít.

A kollagén rugalmas tartást ad a bőrnek, a hialuronsav molekulái pedig a kollagén szerkezetébe beépülve vizet kötnek meg, így feszesen tartják a bőrödet. Ez a két anyag együtt biztosítja a kisbaba puhaságú (arc)bőrt.  

A zöldkávé kivonat a lelassult anyagcserét pörgeti fel, így akkor is tudsz majd fogyni, ha ez eddig diétázás mellett sem sikerült. A zöld kávéban található koffein pedig – ellentétben a fekete, pörkölt kávéval – hosszan tart, így jóval tovább élénkít.

Természetesen arra is gondoltunk, hogy új kávénk kényeztetően finom is legyen, ezért 100% arabicát használunk. Mivel a MyCoffee instant kávé, pillanatok alatt elkészül, így még időt is takarítasz meg reggelente.

Szeretnék kisbaba-puha bőrt, ezért most kedvezményes áron előrendelem a MYCOFFEE 100% arabica instant kávét!
0