Mire kell odafigyelnünk, amikor kollagén készítményt választunk magunknak?

Számos kollagén készítmény van a piacon, többségük ráadásul egyéb hasznos hatóanyagokat is tartalmaz, így laikusként nem is olyan könnyű választani közülük. Mi alapján lehet mégis eldönteni, hogy melyiket válasszuk ki a sok közül? Az első és legfontosabb dolog megnézni, hogy pontosan milyen mennyiségben is tartalmaz kollagént a készítmény napi adagja, a másik pedig, hogy a kollagént milyen formában tartalmazza. Egészen meglepő, hogy ugyanazt a hatást ígérő termékek esetében is milyen óriási különbség lehet a bennük található kollagén mennyiségében. (A magyarországi piacon található népszerű kollagén tartalmú étrend-kiegészítők között is igen jelentős különbségek vannak.)

Kollagén tartalmú készítmény vásárlásánál arra is érdemes odafigyelni, hogy a kollagént peptid formájában tartalmazza. Ha ugyanis a kollagént folyékony formában, vagyis könnyen emészthető kollagén-peptidekként visszük be a szervezetünkbe, a gyomrunk azonnal megemészti, a vérárammal pedig rögtön a bőrbe jut, ahol egyből tud hasznosulni.

Természetesen a kollagén mellett számos egyéb hasznos hatóanyag segít a bőr fiatalságának megőrzésében, úgyhogy mindenképp érdemes alaposan végigböngészni az összetevők sorát, mielőtt egy új termék kipróbálása mellett döntünk.

Egyáltalán miért van szükségünk a kollagén pótlására?

A kollagén a bőr feszességének megtartásáért felelős. Termelődésének lelassulása sajnos már a húszas éveinkben megkezdődik, harminc és negyven éves korunkra jelentősen csökkenni is kezd, majd szinte teljesen leáll ötven- és hatvanéves korunkra. Emiatt a bőr fokozatosan elveszíti a rugalmasságát és elkezd ráncosodni.

Mitől egyedülálló a Collagen Cocktail folyékony szuperkoncentrátum?

A Collagen Cocktail szuperkoncentrátum is folyékony állagú kollagént tartalmaz, hogy a lehető legjobban tudja hasznosítani a szervezetünk. Koktélunk a kollagén mellett számos egyéb olyan összetevőt – többek között hialuronsavat és elasztint – tartalmaz, amelyek mind azon dolgoznak, hogy a bőröd napról napra rugalmasabb és sugárzóbb legyen! A Collagen Cocktail-ban található bioaktív kollagén az 1-es típusú hal kollagén hidrolíziséből származtatott egyedi kollagén-peptidekből álló készítmény, mely közel 100%-a felszívódik a szervezetben.

Próbáld ki Te is! Vágj bele egy kúrába és meglátod, hogy a bőröd biztosan hálás lesz érte!

0

Cím hozzáadása