• Kulcsár Edina

Kulcsár Edina kollagénnel őrzi szépségét

Kulcsár Edina, az igazi természetes szépség!

Kulcsár Edina szépségével nem csak Magyarországot, hanem az egész világot lenyűgözte 2014-ben! Sokan próbálják megfejteni a titkát azóta is, hogy vajon mi vezette el őt egészen a nemzetközi sikerig, van -e olyan titok, amit továbbadhat a többi lánynak. Recept azonban nem létezik a szépség meghatározására, hiszen éppen az a titkos összetevő, az a megfoghatatlan rejtélyes plusz kell hozzá, hogy egy lányt az egész világ gyönyörűnek és királynőnek kiáltson ki.

Ha megkérdeznénk az embereket, szinte biztos, hogy a többségük Kulcsár Edina természetes szépségét és őszinte, vidám mosolyát emelné ki. Egyszerűen látszik rajta, hogy így érzi jól magát a bőrében, ahogy van. Mindig gyönyörű a bőre és a haja, a közösségi oldala pedig hemzseg Edina edzés közben készült fotóitól.

A megelőzésben hisz Kulcsár Edina

Edina a megelőzésben is a természetességre szavaz! Sportolással és helyes étkezéssel vigyáz az alakjára, a bőrét pedig imádja kényeztetni. Az arca elég gyakori igénybevételnek van kitéve, hiszen rengeteg fotózást vállal és bizony ez még az ő gyönyörű és egészséges bőrét is próbára teszi. Az arcápolási rutinjába szeretett volna Edina belevinni egy kis pluszt, pörgős élete miatt azonban olyan megoldást keresett, amely nem csak az arcbőrére vigyáz, hanem egyúttal az egész testére. Nyáron ugyanis – ha hiszitek, ha nem – még Edina sem volt elégedett az alakjával!

“Megláttam magam fürdőruhában és nagyon nem tetszett a látvány. Elkezdtem jobban odafigyelni az edzésekre és a vitaminpótlásra. Most egy kollagéntartalmú szépségkoktélt iszom, ami megkönnyíti a szépségápolásomat” – nyilatkozta Kulcsár Edina.

Kulcsár Edina ma már a Collagen Cocktail-re esküszik

Az utóbbi hónapokban egyre intenzívebb figyelmet fordított arra, hogy megtalálja a számára tökéletes készítményt, mellyel megelőzheti bőre idő előtti öregedését és fenntarthatja annak fiatalos szépségét. A Collagen Cocktailben fedezte fel a legjobbat.

A Collagen Cocktailt kifejezetten azoknak készült, akik a természetes megoldásokat kedvelik. A kollagén mellett számos értékes összetevő található ebben a szépségitalban, amelyek mind a szépséged megőrzésén dolgoznak. A Collagen Cocktail legfőbb összetevője a hidrolizált kollagén, melyet az optimális eredmény érdekében hialuronsav, elasztin, biotin, C és A vitamin, valamint cink egészít ki. A folyékony állagú kollagén előnye, hogy a gyomrunk azonnal megemészti, így a vérárammal rögtön bejut a bőrbe, ahol egyből tud hasznosulni.

Próbáld ki Te is és fogyaszd minden nap a Collagen Cocktailt bőröd fiatalságának megőrzése érdekében!