fbpx

A kollagén fontos alkotóeleme a csontoknak, porcoknak, inaknak, szalagoknak és egyéb kötőszöveteknek. Lényeges szerepet játszik a bőr és a szövetek rugalmasságában és feszességében, valamint táplálja a hajat, bőrt és a körmöket. Tudtad, hogy több, mint 20-féle kollagén van?

Milyen kollagén típusok léteznek és melyiknek mi a feladata?

Több mint 20 különböző kollagén típus ismert, de a kollagének többsége az első három típusba tartozik. Mindegyik típus más szerkezetű és más szerepet tölt be. A legelterjedtebb az I-es típusú kollagén, amely a bőrben, az inakban és a csontokban is megtalálható. Az emberi szervezetekben és az élőlényekben található kollagének 90 százalékát az I-es típusú kollagén teszi ki. Ez a típus stimulálja a saját kollagén termelődését az emberi szervezetben. A II-es típusú kollagén azért fontos, mert a porcok fő összetevője. A III-as típusú kollagén az I-es típusú kollagénnel közösen található meg a bőrben, az izmokban és a csontokban.

Ez történik, ha csökken a kollagén

Ráncos leszel. Az a legfontosabb, de mondjuk, hogyan jutunk el addig.

A szervezetünk (az idő előrehaladtával) egyre kevesebb kollagént termel. Ez a folyamat már a húszas éveinkben megkezdődik, harminc és negyven éves korunkra jelentősen csökken, majd szinte teljesen leáll ötven- és hatvanéves korunkra. Emiatt a bőr fokozatosan elveszíti a rugalmasságát és megjelennek a ráncok, elsősorban a szem és a száj körül. Ezt a folyamatot jelentősen felgyorsíthatja például a dohányzás vagy ha gyakran tesszük ki erős UV sugárzásnak a bőrünket de lassítani is lehet, úgy ha kollagént viszel be a szervezetedbe. A Collagen Cocktail  segíthet neked ebben: egyszerűen idd magad széppé.

Most adtunk egy szupertippet, használd ki!

Ha figyelmesen olvastál (persze, hogy úgy olvastál) akkor észrevetted, hogy megírtuk: sajnos már a húszas éveid végétől a harmincas éveid elejétől érdemes pótolnod a kollagént és érdemes a csökkenő kollagén mennyiségére már az első ráncok kialakulása előtt odafigyelni, azaz megelőzni. Ezért alkottuk meg a Collagen Cocktail szépségitalt, mert éppen azokat az anyagokat juttatja vissza szervezetedbe, melyre a leginkább szüksége van.

Ez nem egy csodaszer, hiszen a saját tested által is megtermelt természetes anyagot tartalmazza, viszont épp ezért hatásos. A Collagen Cocktail a kollagén és a hialuronsav mellett számos olyan anyagot tartalmaz, melyek célirányosan bőröd fiatalságának megőrzéséről gondoskodnak. Tartalmaz elasztint, C-vitamint, A-vitamint, cinket és biotint, így mindennapos fogyasztásával tökéletes dózist juttatsz szervezetedbe bőröd hamvasságának, rugalmasságának megőrzése érdekében.

Nincs más dolgod, csak regisztrálni, mi pedig kéthetente értékes ajándékokat sorsolunk ki!

Szeretnél nyerni?

Akár 40% kedvezmény

Szeretnéd kipróbálni Európa első kollagénnel és hialuronsavval is dúsított kávékülönlegességét?

Kérj ingyenes kóstolót!

0