fbpx

Olyan sok kérdést kapunk tőletek, hogy arra gondoltunk, összeállítunk nektek egy Kollagén Kisokost!

Mostanában annyit hallok a kollagénről. Egyáltalán mi az és hol található a testemben?

A kollagén a testedben legnagyobb mennyiségben előforduló fehérje, amely a szervek és a szövetek rugalmasságáért felel. Megtalálható többek között a körmödben, a bőrödben, a hajadban, az ízületekben és az inakban.

Ha ennyi kollagén van a testemben, miért javasolt kollagént fogyasztanom?

Ez az öregedés folyamatának tudható be. A húszas éveinkben lassulni kezd a kollagén termelése, ráadásul a meglévő kollagénünk minősége is változik. Negyvenéves korunkra már a kollagénállományunk 30 százalékát elveszítettük.

Mi történik a kollagénemmel, ahogy öregszem?

A kollagénrostokat egy gumihoz tudnánk hasonlítani: minél többet használsz egy gumit, annál vékonyabb lesz, sőt, a végén még lehet el is fog szakadni. Ugyanez történik a kollagénrostokkal a testedben: idővel kinyúlnak és elveszítik rugalmasságukat. Ezért jelennek meg a ráncok a bőrünkön és ennek tudható be, hogy az ízületeink egyre sérülékenyebbé válnak.

Ezek szerint kollagént kellene “ennem”?

Pontosan. A kollagén úgy tud a legjobban hasznosulni a szervezetünkben, ha szájon át, folyékony kollagénként visszük be a szervezetünkbe.

Mennyi idő után fogom észrevenni az eredményt?

Ez nem olyan, mint az antibiotikum, hogy azonnal látod és érzed az eredményét. A szervezetnek szüksége van egy kis időre ahhoz, hogy az elfogyasztott kollagént beépítse.  Ezért érdemes legalább egy hónapos kúrát tartani, akármilyen kollagéntartalmú étrend-kiegészítőt is választasz.

Honnan tudom, hogy melyik kollagéntartalmú étrend-kiegészítőt fogyasszam?

Két szempontot kell figyelembe venned:

  1. Milyen mennyiségű kollagént tartalmaz az adott készítmény?
  2. Milyen egyéb összetevők találhatóak a készítményben?

Miben különbözik a Collagen Cocktail a többi kollagéntartalmú étrend-kiegészítőtől?

A Collagen Cocktail kiemelkedően nagy mennyiségben tartalmaz kollagén-peptidet, a napi adagjában ugyanis 9600 mg található. Emellett pedig kizárólag olyan összetevők szerepelnek benne, amelyek a bőrünk szépségéért és egészségéért felelnek: elasztin, hialuronsav, A-vitamin, C-vitamin, biotin és cink.

 

Akár 40% kedvezmény

Szeretnéd kipróbálni Európa első kollagénnel és hialuronsavval is dúsított kávékülönlegességét?

Kérj ingyenes kóstolót!

0