fbpx

Összegyűjtöttük a kollagén káros hatásait!

Hetekig keresgéltünk, és bújtuk a netet. Elolvastunk számtalan blogot (leginkább amerikait), megnéztünk rengeteg szaklapot, összegyűjtöttünk pár kutatást, hogy megtudjuk, milyen hátrányai, káros hatása lehetnek a kollagénnek. Vigyázz, mert spoilerezünk (még mindig abbahagyhatod az olvasást): egyetlen egyet sem találtunk. Számtalan fontosat azonban igen. Olvasd el a cikket!

Milyen a biztonságos kollagén?

Te vásárolnál valamit, amiről gőzöd nincs mi van benne, csak szép a doboza, vagy mások is azt eszik, vagy éppen isszák? Ha nem volt a válaszod, akkor gondold át még egyszer. Szerintünk ettél már csokit, olyat amiben nem tudod mi van. Ittál már kólát is. És nem tudtad mi van benne.

Éppen ezért szeretnénk téged megóvni: nagyon fontos, hogy mielőtt kollagéntartalmú készítményt veszel meggyőződj a származási forrásáról és helyéről.

A kollagén az kollagén, igaz?


Hát nem teljesen: több mint 20 különböző kollagén típus ismert
, de a kollagének többsége az első három típusba tartozik. Mindegyik típus más szerkezetű és más szerepet tölt be. Sok kollagén éltrendkiegészítő van, de a kollagén étrendkiegészítők többféle eredetűek lehetnek, például hal, szarvasmarha, sertés vagy szárnyas. Ha biztonságos helyről (lehetőleg európai) kollagént fogyasztasz (és nem valami darkweb kínai izé oldalon rendeled meg a te sem pontosan tudod, hogy mit, de azt írták kollagén), akkor szinte biztos, hogy a kollagénnak semmiféle káros hatása sincs, ellenben rengeteg jó van.

A Collagen Cocktail egy ilyen kollagén: biztonságos, hatékony, európai, és a világon semmiféle káros hatása sem lesz, ha iszod. Imádni fogod, mert lelassítja az öregedést, feszesebbá teszi az arcbőrödet. Katt ide: ‹‹‹‹

Beszéljünk a peptidekről

Nem kell aggódnod, nem egy biokémia órára keveredtél, de szerintünk ezt tudnod kell: a kollagén az emberi szervezetben leggyakrabban előforduló fehérjék közé tartozik. A bőrben lévő kollagén szerepe az, hogy a bőrt simává, feszessé és erőssé tegye.

Az a baj, hogy….
a kollagén mennyisége testünkben idővel fokozatosan csökken. A folyamat harminc éves kor környékén már észrevehető, hiszen ekkor jelennek meg az első ráncok az arcunkon. A kollagén csökkenése miatt a bőrünk fokozatosan elveszíti rugalmasságát és üdeségét. (A Collagen Coctaillal pótolhatod: ‹‹‹‹ )

A veszteség pótlására (egyébként) igen nagy mennyiségű kollagént kellene rendszeresen magunkhoz venni. Ezt megtehetjük például krém formájában is, azonban ahhoz, hogy egy krém valóban hatékony legyen, a kollagénnek át kell hatolnia a bőrön, hogy a mélyebb rétegeit is elérje. (Ha szereted a kollagén krémet akkor most kell kattintanod:‹‹‹ )

Ha a kollagént folyékony formában, vagyis könnyen emészthető kollagén-peptidekként visszük be a szervezetünkbe, a gyomrunk azonnal megemészti, a vérárammal pedig rögtön a bőrbe jut, ahol egyből hasznosul.

A kollagén-peptid előnye a sima kollagénnel szemben?

 

 

A kollagén-peptid tartalmú italok új kollagén termelésére ösztönzik a testünket, így hozzájárulnak bőrünk hidratáltságához és rugalmasságához, valamint késleltetik a ráncok megjelenését.

folyékony kollagén nagy előnye a testfelületen alkalmazott kollagéntartalmú készítményekkel szemben, hogy a fogyasztása az egész test számára kedvezően hat és a teljes bőrfelületünk élvezheti az előnyös hatását. Azok a fiatal nők is simább és sugárzóbb bőrről számolnak be a folyékony kollagén hatására, akik még évekre vannak az első szarkalábak megjelenésétől.

Collagen Cocktail – a legkomplexebb megoldás a kollagén-peptid fogyasztásra

Éppen ezért a COLLAGEN COCKTAIL is folyékony állagú kollagént tartalmaz, hiszen a gyomrunk így azonnal megemészti, a vérárammal pedig rögtön bejut a bőrbe, ahol egyből tud hasznosulni. A Collagen Cocktail a kollagén mellett még számos egyéb olyan összetevőt – többek között hialuronsavat és elasztint – tartalmaz, amelyek mind azon dolgoznak, hogy a bőröd napról napra rugalmasabb és sugárzóbb legyen!

A COLLAGEN COCKTAIL-ben lévő bioaktív kollagén az 1-es típusú hal kollagén hidrolíziséből származtatott egyedi kollagén-peptidekből álló készítmény, mely közel 100%-a felszívódik a szervezetben.

Próbáld ki Te is és fogyaszd minden nap bőröd fiatalságának megőrzése érdekében!


Nincs más dolgod, csak regisztrálni, mi pedig kéthetente értékes ajándékokat sorsolunk ki!

Szeretnél nyerni?

Akár 40% kedvezmény

Szeretnéd kipróbálni Európa első kollagénnel és hialuronsavval is dúsított kávékülönlegességét?

Kérj ingyenes kóstolót!

0