fbpx

A kollagén pótlása korábban is megoldható volt porral, injekcióval vagy akár kapszulával, manapság azonban már egyre többen választják a folyékony kollagént tartalmazó szépségitalokat, ha a bőr feszességének megőrzéséről van szó.

 

Miért kell egyáltalán pótolni a kollagén mennyiségét?

A kollagén termelődésének lassulása már a húszas éveink közepén megkezdődik, harminc és negyven éves korunkra jelentősen csökkenni is kezd, majd szinte teljesen leáll ötven- és hatvanéves korunkra. A kozmetikai ipar persze már jó ideje kísérletezik a kollagén pótlásával, azonban sokáig úgy tűnt, hogy a kollagén nem tud kellően hatékonyan felszívódni nagy molekulái miatt. De mi van akkor, ha a kollagént folyékony állapotban fogyasztjuk? Úgy vajon változik a kollagén felszívódása?

 

Miért szívódik fel jobban a folyékony kollagén?

A bőrgyógyászok rájöttek, hogy míg korábban azt gondolták, hogy a szervezetbe bevitt kollagén lebomlik az emésztés során és nem jut el a bőrhöz, valójában ennek az ellenkezője igaz. Ugyanis miután szétesik a kollagén molekula, a részecskék bekerülnek a véráramba, elérik a bőrt, ahol tizennégy napon keresztül megmaradnak. A testünk emellett azt az üzenetet kapja, hogy ezeknek a részecskéknek a megjelenése a kollagén termelődésének csökkenésére utal, így a szervezetnek azonnal cselekednie kell. Vagyis ilyen módon ösztönzi a testünk a kötőszövetet, hogy minél több kollagént termeljen és a bőrünk a lehető legtovább megőrizze üdeségét és feszességét.

 

Mindegy, hogy melyik kollagén tartalmú italt fogyasztom?

Egyáltalán nem mindegy, hogy mennyi kollagén-peptidet tartalmaz egy kollagén ital. Minél több van a napi adagban, annál hatékonyabb a készítmény. Azt is feltétlenül érdemes leellenőrizni  vásárlás előtt, hogy a kollagén-peptiden kívül milyen egyéb hatóanyagokat tartalmaz a kiszemelt ital. Jó, ha minél több bőrszépítő összetevő és vitamin van benne, hiszen a gyönyörű bőr nem csak feszes, de egészséges és hidratált is!

 

Collagen  Cocktail – komplex megoldás a ráncok ellen

A Collagen Cocktail folyékony szuperkoncentrátum a jól felszívódó folyékony kollagén mellett számos egyéb olyan összetevőt – többek között hialuronsavat és elasztint – tartalmaz, amelyek mind a bőrünk feszességéért dolgoznak. Érdemes évente kétszer kúraszerűen fogyasztani, hogy pótold a szervezeted egyre lassuló kollagén termelését.

A kúrát pedig kiegészítheted a Collagen Cocktail arcápoló komplexünkkel, amely szintén nagy mennyiségben tartalmaz kollagént, hialuronsavat és elasztint. Ezt a fantasztikus mesterhármast pedig egy egészen egyedülálló hatóanyaggal, a Plankton EPS-sel egészítettük ki, amely amellett, hogy fokozza a bőr saját elasztin és kollagén termelését, alig 15 perc alatt tölti fel a kisebb ráncokat, miután felvittük az arcunkra.

 

Próbáld ki Te is és meglátod, imádni fogja a bőröd!

00
Months
00
Days
00
Hours
00
Minutes
00
Seconds

Akár 40% kedvezmény

és extra limitált csomagok

Szeretnéd kipróbálni Európa első kollagénnel és hialuronsavval is dúsított kávékülönlegességét?

Kérj ingyenes kóstolót!

0