Se szeri, se száma a népszerű, hihetetlen fogyást ígérő csodadiétáknak. Te mire esküszöl? Paleo vagy vegán? All carb vagy low carb? Napi ötszöri étkezés vagy koplalás? Annyi az információ, új csodamódszer és “régi bevált trükk”, hogy nem csoda, ha az ember lánya (vagy fia) összezavarodik, mit, mennyit és mikor szabad enni vagy nem enni.

Mi is sok mindent olvastunk már és össze is szedtük neked azt a rengeteg információt, amit a fogyásról érdemes tudnod manapság. De becsületesen bevalljuk: a tutit mi sem tudjuk – azonban szeretnénk megtudni. Éppen ezért úgy döntöttünk, hogy ha törik, ha szakad, kiderítjük melyik a leghatásosabb fogyókúra, diéta, méghozzá valódi tapasztalatok alapján.

Készítettünk egy kérdőívet, amit szeretnénk, ha kitöltenél, és megosztanád velünk a saját tapasztalataidat a diétákkal, fogyókúrával kapcsolatban. Nem leszünk hálátlanok: a kérdőív kitöltésért cserébe megajándékozunk egy 1000 forintos kuponnal, amit bármelyik Collagen Cocktail termékre vagy csomagra beválthatsz. Sőt, ha szeretnéd, egy 10%-os kedvezménykupont is küldünk neked, amit a MyCocktail fogyókúrás kapszula vagy csomag rendelésekor használhatsz fel! Kezdhetjük?

Váltsd be akár itt és most az 1000 forint kedvezményedet!

0