fbpx

Ha egy kvízműsor több százezer forintos kérdése lenne, hogy melyek a kollagén káros mellékhatásai akkor elbuknád a kérdést, mert egészen egyszerűen nem tudod a választ. Persze, hogy nem, mert soha nem olvastál sehol arról egyetlen cikket sem, hogy milyen káros mellékhatásai vannak a kollagénnek. Olyan, mintha nem lenne. De hogyan lehetséges ez, egyáltalán létezik ilyen?

Utánajártunk (spoilerezünk) találtunk mellékhatást, sőt az is kiderül, miért nem hallottál eddig róla!

 Ezért keressük a kollagén káros mellékhatásait!

Ha az egész világ csöndben van, ha senki nem keresi, és senki nem írja le a kollagén káros mellékhatásait, akkor joggal merül fel benned a kérdés, hogy vajon miért éppen mi teszünk erőfeszítéseket azért, hogy végre minden kiderüljön, és el tudjuk mondani? Vajon miért pont mi vagyunk azok, akik egész hétvégéket töltünk azzal, hogy megkeressük, és elmondjuk neked a kollagén káros mellékhatásait: hiszen éppen mi áruljuk a Collagen Cocktailt, amit mi egyébként fiatalság szérumnak is szoktunk hívni.

Jogos a kérdésed, hogy vajon mi motivál minket?

Az, hogy pontosan tudjuk, hogy te egy határozott, tudatos ember vagy, aki felelős döntést akar hozni, éppen ezért egyszerűen nem tehetjük meg azt, hogy bármit, ami létezik eltitkoljunk előled.  Az elmúlt napokban végigolvastunk majdnem száz angol és amerikai – kollagénről szóló – blogot, az összes – jelentősebb – magyart, emellett beleolvastunk komoly külföldi tanulmányokba is (volt benne orvosi is). Tulajdonképpen – viccesen fogalmazva – kiolvastuk az internetet, és most őszinték leszünk. Megtaláltuk a kollagén káros mellékhatásait!

Íme a kollagén káros mellékhatásai!

A kollagénnek vannak káros mellékhatásai, erről azonban azért nem írnak, mert ezeket szinte nem is veszed észre, annyira jelentéktelenek. Ezek a (károsnak nagy nehezen megjelölt) mellékhatások pedig kizárólag akkor jelentkeznek, ha túladagolod – például – a Collagen Cocktailt (azaz többet iszol meg belőle, mint amennyi kell). Ekkor (néhány százalékban) előfordulhat szájszárazság (azaz szomjas lehetsz, de ez elmúlik), aminek az oka nem a kollagén maga, hanem az, hogy  túladagolhatod a Collagen Cocktailban található nyomelemeket, és vitaminokat is (a cinket, A vagy C vitamint), vagy kicsit túl sok hialuronsavat vittél be a szervezetedbe.

De ez minden. A Collagen Cocktailnak csak akkor van (minimális) mellékhatása, ha „túladagolod”. Különben nincs.

Ráadásul ezektől a mellékhatásoktól egyáltalán nem kell tartanod, hiszen a C-vitamin túladagolás egyáltalán nem okoz problémát (a szervezeted van olyan ügyes, hogy megoldja: egyszerűen nem használja fel a felesleget), ahogy akkor sem lesz semmi bajod, ha több cinket viszel be, mint kell (ez okozhatja a már fent említett szájszárazságot, esetleg fémes ízt).

Eddig tehát azért nem hallottál a kollagén, a Collagen Cocktail (káros) mellékhatásairól, mert valóban nincs, vagy elhanyagolható, vagy döbbenetesen sok kollagént kell fogyasztanod hozzá. A legrosszabb tehát, ami történhet veled, a Collagen Cocktailnál, hogy „túl sok C vitamint” viszel be a szervezetedbe, úgyhogy hamar elfogy a Collagen Cocktail.

Ez még nagyon fontos, de csak a Collagen Cocktailnál

Nagyon fontos, hogy ezek a „mellékhatások” kizárólag a Collagen Cocktail esetében igazak, mert a fiatalság szérumunk egy 3:1-ben ital. Ellentétben sok más termékkel a Collagen Cocktailban van hialuronsav, C vitamin, cink, és sok más vitamin is, így segít fiatalnak maradni.

 


Nincs más dolgod, csak regisztrálni, mi pedig kéthetente értékes ajándékokat sorsolunk ki!

Szeretnél nyerni?

Akár 40% kedvezmény

Szeretnéd kipróbálni Európa első kollagénnel és hialuronsavval is dúsított kávékülönlegességét?

Kérj ingyenes kóstolót!

0