fbpx

Egyél hialuronsavat, és hidratálj belülről.

Sokszor hallottál már a hialuronsavról, de szinte senki nem fogalmazta még neked meg egy mondattal, hogy miért szükséges neked: azért, mert kiemelkedő hidratáló tulajdonságokkal rendelkezik, bőrfeszesítő, és ránctalanító. Azt is mondhatnánk, hogy a hialuronsav a szépség maga. És az benne a legjobb, hogy megeheted. Olvass tovább, nem őrültünk meg!

Mitől olyan különleges a hialuronsav?

A hialuronsav elsősorban a kiemelkedő hidratáló tulajdonságának köszönheti a népszerűségét, de a ránctalanító és bőrfeszesítő tulajdonságai is vitathatatlanok. Legfőbb előnye a bámulatos vízmegkötő képessége. A tömegének akár ezerszeresét is képes megkötni vízben, ennek köszönhetően rendkívül sikeresen képes szembeszállni a ráncokkal és az öregedés jeleivel.

Van azonban egy kis gond a hialuronsavval.

Ahogy öregszünk a szervezetünk egyre kevesebb hialuronsavat termel, ezért ha meg akarjuk őrizni bőrünk fiatalosságát és ragyogását, akkor valahogy pótolnod kell.
Amikor gond van, ott mindig van megoldás is, összegyűjtöttünk neked egy helyre sok hialuronsav tartalmú ételt. Ha ezeket eszed, tettél egy lépést a szépséged felé.

Ha nem akarsz különleges étrendet, és nem szeretnél mindig mindenre odafigyelni akkor van azonnali, gyors  megoldás is arra, hogy feltöltsd a szervezetedet hialuronsavval: a Collagen Cocktail. Kattints érte: ‹‹‹‹‹

 Ételek, telis tele hialuronsavval.

Amikor egyre kevesebb hialuronsavat termel a testünk, akkor a  termelését kiegészíthetjük hialuronsav porral, kapszulával vagy egyéb étrend-kiegészítővel. Krémmel, ampullával és injekcióval pedig közvetlenül is bejuttathatjuk a bőrbe. Mindezek mellett azonban nap, mint nap észrevétlenül is töltjük a hialuronsav készleteinket anélkül, hogy erről akár tudnánk, ugyanis bizonyos ételek fogyasztása is növeli a szervezetünkben a hialuronsav mennyiségét.

Ezeket edd, ha hialuronsavat ennél: a zöld színű leveles zöldségek, a gyökérzöldségek, a szója és a húsleves fogyasztása mind-mind hozzájárul a hialuronsav mennyiségének növekedéshez. A gyökérzöldségek különösen ajánlottak, ugyanis a magas magnéziumtartalmuk nagyban segíti a hialuronsav felszívódását. A vörösbor fogyasztása pedig arra serkenti a testünket, hogy még több hialuronsavat termeljen.

De van ennél egyszerűbb, gyorsabb megoldás is, azonnal mondjuk.

Hialuronsav tartalmú étrend-kiegészítő – Collagen Cocktail

A Collagen Cocktail egy komplex szépségápolási étrend-kiegészítő, melynek fő összetevői a hialuronsav, a folyékony kollagén és az elasztin. Naponta elég esténként lefekvés előtt 30 ml-t meginnod belőle és máris rengeteget tettél a bőröd feszességéért és üdeségéért!

Kattints, tudj meg mindent róla.‹‹‹‹‹

Nincs más dolgod, csak regisztrálni, mi pedig kéthetente értékes ajándékokat sorsolunk ki!

Szeretnél nyerni?

Akár 40% kedvezmény

Szeretnéd kipróbálni Európa első kollagénnel és hialuronsavval is dúsított kávékülönlegességét?

Kérj ingyenes kóstolót!

0