fbpx

Plankton EPS, a varázslatos töltőanyag

Napjaink egyik forradalmian új ránctalanító hatóanyaga a Plankton EPS! Hallottál már róla?

A Plankton EPS aktív hatóanyagot biotechnológiai eljárás során tengeri algából állítják elő. Különlegessége abban rejlik, hogy már 15 perc elteltével kifejti feszesítő és ránctalanító hatását, miközben rendszeres használata serkenti a bőr saját kollagén és elasztin termelését.

A Plankton EPS hatóanyagot a francia Bretagne-ban található tengeri algából állítják elő, ezen a területen ugyanis számos különböző tengerifű található, amely sok élőlény számára szolgál táplálékként és búvóhelyként, valamint ívóhelyként a szaporodásukhoz.

Hogyan fejti ki hatását a Plankton EPS hatóanyag?

A francia CODIF Kutatóintézet klinikai tesztekkel bizonyította a Plankton EPS aktív hatóanyag ránctalanító hatását. A tesztek során 45 és 65 év közötti nők arcán alkalmaztak 2% Plankton EPS tartalmú krémet, illetve placebóként egy báziskrémet használtak. Az eredmények vizsgálatához a szarkalábak mélységét ellenőrizték optikai mérőeszközzel a teszt előtt és után, illetve nagy felbontású képeket is készítettek.

Megállapították, hogy a Plankton EPS hatóanyag serkenti az I-es típusú kollagén és az elasztin termelődését, a kollagénrostok hálózatára kifejtett feszesítő hatásának köszönhetően pedig támogatja a bőr feszességét és rugalmasságát és mintegy 15 perc alatt enyhíti a ráncok mélységét.

Mikor és hogyan érdemes használni a Plankton EPS tartalmú arcápolókat?

Bárki használhatja, aki feszesebb bőrre vágyik és ugyanúgy kell használni, mint bármelyik másik arcápolót. Ha reggel viszed fel az arcodra, a nyakadra és a dekoltázsodra, akkor gyönyörködhetsz a 15 perc alatt halványabbá váló ráncaidban, ha pedig este, akkor azzal a tudattal alhatsz el, hogy amíg te pihensz, addig a Plankton EPS aktív hatóanyag kollagén és elasztin termelésére serkenti a bőrödet! Ugye milyen fantasztikus? Mindig éppen azt teszi, amire a bőrödnek szüksége van!

A Collagen Cocktail anti-aging arcápoló komplexben a Plankton EPS hatóanyag mellett még számos olyan összetevő található, amely a bőröd fiatalságának és feszességének megőrzését támogatja. Megtalálható benne a szuperkoncentrátumunkban már bizonyított hármasfogat: a kollagén, a hialuronsav és az elasztin, melyet argánolajjal, olívaolajjal és aloe veraval egészítettünk ki. Ez a három összetevő gondoskodik arról, hogy a bőröd ne csak feszes, hanem mélyen táplált és ápolt is legyen!

Összetevőinek köszönhetően minden bőrtípusnak megfelelő ápolást nyújt a Collagen Cocktail arcápoló komplex, ráadásul allergénmentes, így az érzékenyebb bőrűek is nyugodtan használhatják! Próbáld ki és győződj meg a Plankton EPS bámulatos hatásáról a saját szemeddel!

Nincs más dolgod, csak regisztrálni, mi pedig kéthetente értékes ajándékokat sorsolunk ki!

Szeretnél nyerni?

Akár 40% kedvezmény

Szeretnéd kipróbálni Európa első kollagénnel és hialuronsavval is dúsított kávékülönlegességét?

Kérj ingyenes kóstolót!

0