Folyékony kollagénnel a ráncok ellen?

Ha belépünk egy drogériába, elképesztő mennyiségű ránctalanító termékkel találjuk szemben magunkat. Krém, szérum, pakolás, maszk, kapszula… Csak győzzünk dönteni! De vajon mi alapján választunk közülük? Természetesen nagyban befolyásolnak minket a reklámok, hiszen azokat a termékeket már jól ismerjük, tudjuk, hogy mire képesek és nem kell hosszasan böngészni a csomagolásukat. Sokan azonban éppen ezt szeretik! Órákig bóklásznak a drogériában, nézelődnek, olvasgatják a dobozok hátát, sőt, az igazán eltökéltek még vélemények után is böngésznek a neten! Nos, talán még nekik is újdonság lehet, hogy a ráncok ellen nem csak kívülről, de belülről is tehetünk, ha folyékony kollagént fogyasztunk!

Mi a folyékony kollagén előnye?

Ha magunkra kenünk valamit, az tiszta sor: ahova kentük, ott hat. Pedig milyen jó is volna, ha az egész testünkre kihatna egy-egy termék hatása, pláne, hogy mégis csak testünk legnagyobb szerve a bőr! A folyékony kollagén szerencsére éppen ebben remekel, ugyanis a folyékony kollagén nagy előnye a testfelületen alkalmazott kollagéntartalmú készítményekkel szemben, hogy a fogyasztása az egész test számára kedvezően hat és a teljes bőrfelületünk élvezheti az előnyös hatását. Ugye milyen jól hangzik?

Hogyan tudok magamhoz venni folyékony kollagént?

A legegyszerűbb étrend-kiegészítő formájában fogyasztani. Azonban nem mindegy, hogy melyiket választod ki, van ugyanis két dolog, amire mindenképp figyelj oda, ha folyékony kollagén tartalmú készítményt szeretnél vásárolni. Az egyik szempont, hogy milyen mennyiségben tartalmaz kollagén-peptidet. A Collagen Cocktail például  9600 mg kollagén-peptidet tartalmaz a napi adagjában, amivel igencsak kiemelkedik a piacon a többi versenyző közül! A másik, amit meg kell nézned, hogy a folyékony kollagénen kívül milyen egyéb hatóanyagokat tartalmaz a készítmény. Gyakran jár együtt kéz a kézben a kollagén és a hialuronsav, ők így ketten együtt igazi nagyágyúk! A Collagen Cocktail ezeken kívül még elasztint, C és A vitamint, biotint és cinket is tartalmaz. Gondolj csak bele, napi egy korty belőle lefekvés előtt és mindent megadtál a bőrödnek, amire szüksége van, hogy a lehető legtovább megőrizze a feszességét!

0