Termékeink

2018 szeptemberében a Collagen Cocktail termékcsalád elnyerte az ÉRTÉK ÉS MINŐSÉG NAGYDÍJ-at! Büszkék vagyunk arra, hogy a Collagen Cocktail készítményekkel olyan értéket teremtettünk, amelyet a szakma is igazolt és rangos díjjal tüntette ki termékeinket. Köszönjük több ezer elégedett Vásárlónknak, hogy nap, mint nap hozzá tehettünk természetes szépségük fenntartásához, hogy osztozhattunk örömükben és köszönet nekik azért, hogy rendszeresen visszatérnek hozzánk! A Collagen Cocktail termékcsalád alapja a collagen+ hialuronsav+elasztin mesterhármas. Természetes összetevőjű készítményeinket, a folyékony szuperkoncentrátumot és az anti-aging arcápolónkat egyaránt extra magas mennyiségű kollagénnel dúsítottuk. A folyékony bőrfeszesítő komplex napi adagja 9600 mg kollagént tartalmaz. Fiatal és feszes bőr kívül és belül, csak természetesen!

Erősítés, Hidratálás

Collagen Cocktail komplex

A COLLAGEN COCKTAIL egy komplex szépségápolási étrend- kiegészítő 9 600 mg hidrolizált kollagénnel. Az optimális eredmény érdekében készítményünket hialuronsavval, elasztinnal, A- és C- vitaminnal, biotinnal és cinkkel dúsítottuk. A 12 hetes kúrát bőröd imádni fogja! A COLLAGEN COCKTAIL kúra során

 • Kisimulhatnak a ráncok, feszessé válhat a bőr, jelentősen javulhat a bőr textúrája, megjelenése
 • Erősödhet a haj és a körmök
 • Erősödhet a kötőszövet A COLLAGEN COCKTAIL kiváló minőségű európai kollagén- és elasztin-peptidet tartalmaz. A termékek hatása nem garantált és egyénenként eltérő lehet.

Vásárlás

Folyékony kollagén összetevői

Elasztin

A bőr kötőszövetében 2-5%-ban előforduló fehérje, amely a bőr feszességéért felelős. Az elasztin rostok felelősek a bőr rugalmasságáért.

A kor előrehaladtával a felhám elvékonyodik, az elasztin rostok pedig meggyengülnek. Az új rostok termelődése lelassul. A szerkezeti változások hatására a bőr egyes helyeken meglazul, ami a bőr megereszkedéséhez vezet. Azokon a helyeken, hogy az izomzat gyakran húzódik össze, mint a száj és szemek körüli rész, a bőr az alatta lévő izomréteghez kapcsolódik, és az izom minden összehúzódására rongálódik, ami bemélyedéseket, s ráncokat alakít ki.

Kollagén

A test legfontosabb fehérjéje, mely biztosítja a szervek és a szövetek elasztikusságát.

A kollagén rostok felelősek a bőr erejéért és tónusáért. Bőrünk 75%-a kollagénből épül fel. Kollagén nem található meg az élelmiszerekben, ezt a rostos terméket a testünk állítja elő.

A kollagén termelődés a kor előre haladtával lelassul, a lassulási folyamat 20 éves kor után kezdődik, majd a 30-40. életkorra lecsökken, és szinte teljesen leáll az 50.-60. évre. Aki betöltötte az 40. évét, elvesztette a kollagén állományának 30 % – át. 50 éves korra ez a mennyiség 60%-ra nő.
Az öregedési folyamatok fő oka a kollagén hiány vagy a kollagén pusztulása.

A kollagén termelődés csökkenésével a bőr kevesebb vizet raktároz, és megjelennek az első ráncok.

A bőr elvékonyodik, és törékennyé válik, szárazsága fokozódik, rugalmasságának csökkenését apró ráncocskák formájában érzékeljük.

Biotin

A bőr, a haj és a körmök szépségvitaminjának is nevezhetnénk, kéntartalma miatt. Más szóval: aki szép akar lenni és a külsejével meghódítani másokat, az nem nélkülözheti a biotint. A bőrben, hajban, körömben sok a kén, aminek be kell kerülnie a sejtekbe.

A vitamint 1930-ban fedezték fel. A szervezet csak nagyon kis mennyiségben képes tárolni, ezért szükséges rendszeresen a szervezetbe juttatni.

Hialuronsav

A hyaluronsav a ráncok legnagyobb ellensége. Ahogy öregszünk, szervezetünk egyre kevesebb hyaluronsavat termel. Már a 20. életév környékétől csökken a szervezetben a mennyisége, melynek hatására lassanként megjelennek az öregedés első jelei, amik egyre erőteljesebbé válnak az életkor előrehaladtával. Megereszkedett bőr és egyre mélyebb ráncok jelzik a hyaluronsav csökkenő termelődését.

A 40. életév környékén válik mindez igazán láthatóvá és érezhetővé, ugyanis ekkorra már csupán fele annyi hyaluronsav termelődik, mint fiatalabb éveinkben. Mire elérjük a 60 éves kort, addigra pedig bőrünk hyaluronsav tartalma már csak a 10 százaléka az eredeti mennyiségnek. Jól látható tehát, hogy ha meg akarjuk őrizni bőrünk egészséges és fiatalos külsejét, akkor pótolnunk kell a kötőszövetekben a csökkenő hyaluronsav mennyiségét. A szájon keresztül bevitt hyaluronsav felszívódását magnéziummal és cinkkel lehet fokozni.

C-vitamin

A C-vitamin, vagyis az aszkorbinsav az egyik leghatásosabb antioxidáns a bőr számára, mivel védelmet nyújt a szabad gyökök káros hatása ellen. Ösztönzi a kollagén termelődését, sőt segíti a kollagénrostok megszilárdulását is, amivel a bőr rugalmasságát növeli. Számos tanulmány bizonyítja, hogy a ráncok mélysége csökken, ha néhány hónapig C-vitaminban dús termékeket használunk.

A-vitamin

Manapság a leghatásosabb öregedéstgátló szerek közé a retinoidokból és a retanolból származó A-vitamin savakat sorolják.

Amellett, hogy hámlasztanak, ösztönzik a bőrsejtek növekedését, és képesek lejutni egészen a dermiszig (a bőr középső rétegéig),vagyis odáig, ahol az új sejtek születnek. További jótékony hatásuk, hogy a sejtek DNS-ében a káros UVA-sugárzás által okozott sérüléseket is képesek helyreállítani.

A retinoidok valóságos csodaszerek, hiszen bizonyítottan megduplázhatják a bőrfelszín kollagéntermelését, halványítják a ráncokat, sőt a pigmentfoltokat is enyhítik.

Cink

A cink egy igen fontos ásványi anyag, létfontosságú a bőr egészségének fenntartásához, helyreállítja a károsodott szöveteket. Nélkülözhetetlen a sejtnövekedéshez és a sejtreplikációhoz is. Belülről érdemes pótolni.

Aktív hatóanyag tartalom a napi adagban: NRV%*
C vitamin (mg) 76 95%*
A vitamin (RE µ) 768 96%*
Biotin (µg) 58 116%*
Cink (mg) 6 60%*
Kollagén-peptid (mg) 9600 -**
Hialuronsav (mg) 46 -**
Elasztin (mg) 9 -**

NRV%* referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára ** nem áll rendelkezésre ajánlott napi beviteli mennyiség

Használat

KÉRDÉSEK ÉS VÁLASZOK FOLYÉKONY KOLLAGÉN

Mi a COLLAGEN COCKTAIL pontosan?
A COLLAGEN COCKTAIL egy funkcionális étrend- kiegészítő szépség ital, amely természetes módon támogatja a bőr feszességét, fiatalságát.
A COLLAGEN COCKTAIL egy teljesen természetes készítmény?
Igen. A COLLAGEN COCKTAIL valamennyi összetevője 100% -ban természetes.
Milyen összetevőkből áll a COLLAGEN COCKTAIL?
A COLLAGEN COCKTAIL az alábbi összetevők speciális keveréke: minősített európai hidrolizált kollagén-peptid, minősített európai hidrolizált elasztin-peptid, C-vitamin, hyaluronsav, cink-laktát, A-vitamin, biotin. Ezek mind, együttesen járulnak hozzá a bőr tónusának és textúrájának javításához.
Mi az a kollagén?
A kollagén egy, a szervezetben nagyon gyakran előforduló fehérje, amely szerves részét képezi a testünk megannyi alkotóelemének, beleértve a bőrt, a kötőszövet (beleértve az izmok, a csontok és ínszalagok), a körmöt és a hajat. A bőrben lévő kollagén szerepe, hogy a bőr sima, feszes és erős legyen.
A bioaktív kollagén-peptid® szer jelentősen javítja a bőr olyan tulajdonságait, mint a rugalmasság vagy a ráncok csökkenése. A COLLAGEN COCKTAIL-ban lévő bioaktív kollagén az 1-es típusú hal kollagén hidrolíziséből származtatott egyedi kollagén-peptidekből álló készítmény, mely közel 100%-a felszívódik a szervezetben.
A COLLAGEN COCKTAIL ital valóban fokozza a bőröm feszességét?
Igen. A COLLAGEN COCKTAIL készítményben lévő a hidrolizált kollagén,- és elasztin-peptidek nagyon könnyen emészthetők. A véráramon keresztül, elérve a bőr sejtjeit gyorsan hasznosulnak  a szervezetben. A termékek hatása egyénenként eltérő lehet.
Van bármilyen mellékhatása a COLLAGEN COCKTAIL-nek?
Amennyiben Ön nem allergiás a tengeri halakra, semmilyen mellékhatással nem kell számolnia. A COLLAGEN COCKTAIL napi ajánlott mennyiségét- mely 10 g kollagént tartalmaz-  azonban ne lépje túl, mert az estlegesen enyhe emésztőszervi panaszokat okozhat.
A COLLAGEN COCKTAIL biztonságos készítmény?
A COLLAGEN COCKTAIL és annak valamennyi összetevője akkreditált élelmiszerbiztonsági laboratórium által bevizsgált, így a COLLAGEN COCKTAIL maximálisan biztonságos készítmény.
Tényleg szükség van kollagén étrend-kiegészítőre? Az étkezéssel nem tudjuk bevinni a bőr fiatalságának megőrzéséhez szükséges mennyiséget? Illetve, a szervezet nem tud elég saját kollagént termelni?
A szervezet magától is termel kollagént. Azonban, ahogy öregszünk a szervezetünk által termelt kollagén mennyisége jelentősen csökken, ennek következtében bőrünk száraz, és ráncos lesz. A COLLAGEN COCKTAIL célja, hogy pótolja a szervezet lecsökkent kollagén készletét, illetve hogy serkentse a szervezet természetes kollagén termelését.
A táplálkozás során szervezetünkbe bevitt kollagén jellemzően nagy molekula méretű, azt szervezetünk nehezen képes feldolgozni, ennek következményeképp annak nagyon kevés hányada képes a véráramba jutni, így csekély töredéke hasznosul csak. Ezzel szemben a COLLAGEN COCKTAIL egyik fő összetevője , a kollagén-peptidek formájában van jelen, melyek molekula tömege jóval kisebb. Könnyen emészthető, a szervezetben gyorsan hasznosul, így bőrhöz is gyorsan eljut, láthatóan javítja annak feszességét, csökkenti a ráncokat.
Mi az ajánlott napi adag a COLLAGEN COCKTAIL-ból?
A napi ajánlott adag 30 ml COLLAGEN COCKTAIL, mely 9 600 mg kollagén-peptidet tartalmaz.
Mi a legalkalmasabb időpont a COLLAGEN COCKTAIL bevételére?
Ideális esetben fél órával az esti lefekvés előtt igya meg a COLLAGEN COCKTAIL adagját, tekintve, hogy ez az az optimális időszak, amikor a sejtek megújulnak. Alternatívaként reggel éhgyomorra vagy az első reggeli étkezés előtt igya meg a napi adagját.
A kollagén tartalmú tabletták vagy arckrémek is olyan hatásosak, mint egy ital?
Ahhoz, hogy 9600 mg hidrolizált kollagént juttassunk be a szervezetünkbe, igen nagy számú tablettát kellene bevennünk, amely nem túl kellemes, de nem is praktikus. A kollagén a kozmetikai termékekben viszonylag nagy molekulák formájában található meg. Ezek a nagy molekulák a bőr felszíni rétegeit képesek átlépni, így a készítmény lokális hatást képes kifejteni. Ezzel szemben, ha a kollagént ital formájában, könnyen emészthető peptidekként visszük be szervezetünkbe, azt gyomrunk azonnal megemészti, a vérárammal pedig rögtön a bőrbe jut, ahol egyből tud hasznosulni.
Ha nincsenek ráncaim, mikor kezdjem el a COLLAGEN COCKTAIL-t fogyasztani, hogy a bőröm feszes maradjon?
Sajnos, a természetes kollagén termelődése szervezetünkben körülbelül 25 éves korunktól csökkenni kezd. Ezért tehát a természetes kollagén mennyiségének kiegészítése a COLLAGEN COCKTAIL fogyasztásával már fiatal kortól kezdődően is sokat segíthet a bőr fiatalságának fenntartásában.
Mi történik, ha abbahagyom a COLLAGEN COCKTAIL fogyasztását?
Tapasztalatunk szerint ha egy rövid időszakot hagy ki (néhány hetet vagy hónapot ), akkor jelentős visszaesés nem tapasztalható. A kutatások azonban azt mutatják, hogy amennyiben több hónap vagy év kimarad, a COLLAGEN COCKTAIL eredményezte előnyök fokozatosan halványulnak és a bőr visszatér az eredeti állapotába. A kívánt eredmény elérése és fenntartása érdekében évente legalább két, egyenként 12 hetes kúra javasolt.
A COLLAGEN COCKTAIL-t vegetáriánusok fogyaszthatják?
A COLLAGEN COCKTAIL elasztin peptidjei halfajtákból származnak, így a készítmény nem vegetáriánus.
Miért egyedülálló A COLLAGEN COCKTAIL?
A COLLAGEN COCKTAIL egy olyan, összesen 7 aktív hatóanyagból álló páratlan készítmény, mely igen nagy mennyiségben tartalmaz hidrolizált kollagént. A napi adagban 9 600 mg kollagén-peptid található! A speciális receptúra a kollagén mellett további 6 olyan aktív hatóanyagból áll, melyek mind a bőr feszességét támogatják: elasztin-peptid, C-vitamin, hyaluronsav, cink-laktát, A-vitamin, biotin.
Milyen ízű a COLLAGEN COCKTAIL ital?
A gazdag állagú COLLAGEN COCKTAIL ital finom, természetes aromával dúsított gyümölcs ízű.
Mennyi időbe telik, hogy a COLLAGEN COCKTAIL látható eredményeit megtapasztaljam?
Az egyéni adottságok függvényében a látható eredmények megjelenésében időbeni eltérés mutatkozhat. A tapasztalatok azonban azt mutatják, hogy legtöbben  már a COLLAGEN COCKTAIL 4 hetes fogyasztása után érzékelik a változást a bőr textúrájában. Annak szárazsága csökken, állaga feszesebb lesz. 8 hét után a bőr láthatóan simábbnak és teltebbnek mutatkozik, a ráncok finomodnak, a barázdák kisimulnak. A maximális hatás érdekében javasoljuk, hogy tartson legalább 12 hetes kúrát.
Vannak-e más előnyei is a COLLAGEN COCKTAIL ital fogyasztásának? Úgy tudom, a kollagén javítja az ízületek állapotát is.
Igen. Öt típusú kollagén fajtát különböztetünk meg.  A COLLAGEN COCKTAIL készítményben használt 1-es típusú kollagén elsősorban a bőr, másodsorban a csontok, inak, szalagok állapotát javítja. Az egyéni adottságok függvényében a másodlagos hatások is tapasztalhatóak lesznek, egyénenként eltérő mértékben.
A COLLAGEN COCKTAIL ital várandósság, illetve szoptatás ideje alatt fogyasztható?
A COLLAGEN COCKTAIL készítmény teljesen természetes. Ajánlott napi mennyiségben történő fogyasztása esetén annak semmiféle mellékhatása nem ismert. Várandósság és szoptatás idején történő fogyasztásával kapcsolatban azonban javasoljuk, hogy egyeztessen orvosával.

Felhasználói vélemények

 • 5 star review  Szuper a koktél, és az íze 🙂 nagyon finom! (y) Egyszóval tökéletes!

  thumb Viktória Vitéz
  8/14/2018

  5 star review  egy szóval : tókéletes

  thumb Éva Váriné
  8/03/2018

  5 star review  Én csak jót tudok mondani a krémről is és a Koktélról is - elég kemény egészségügyi problémákon estem keresztül és rendesen 10 évet öregedtem tőle.. mióta ezt a kombót használom..újra fiatalnak érzem magam��

  thumb Gabriella Vári
  7/23/2018

  5 star review  Már első használat után érzem a hatását! 😀 <3 Mi lesz a végén. :D Nagyon imádom, köszönöm szépen, hogy én lettem az anyáknapi játék nyertese. Úgy érzem nagyon jóba leszek a Collagen Coktaillel, és csak ezt fogom használni a jövőben. <3

  thumb Zsanett Szonda
  5/04/2018
 • 5 star review  A második kúrát kezdem. Egyszerűen imádom a koncentrátumot! Olyan szép lett a bőröm. A krémet is használom! Csúcs!!!

  thumb Mariann Rausch
  1/26/2018

  5 star review  Tökéletes választás volt a krém. Imádja a bőröm 🙂

  thumb Emőke Kovács
  1/16/2018

  5 star review  Ajándékba kaptam a krémet. Imádom. Jó az állaga, tetszik az illata. Kiváló a hatása. CSAK AJÁNLANI TUDOM!

  thumb Marianna Szalma
  1/04/2018

  5 star review  szuper hatásos!!!!:-)

  thumb Edina Balogh
  1/03/2018
 • 5 star review  A cocktailt egy hónapja iszom és nekem bevált 🙂 Most elkezdtem a krémet is használni és nagyon elégedett vagyok vele 🙂

  thumb Djerdji Kermeci Körmöczi Györgyi
  12/14/2017

  2 star review  Olvasom a hozzászólásokat,és ezek szerint én vagyok eddig az egyetlen akinek nem tetszett a termék.3 dobozzal elfogyasztottam,de semmi pozitív változást nem veszek észre a bőrömön.Olyan mint a termék fogyasztása előtt.Közel 40.000 ft-ot kifizettem de a beígért hatás sajnos elmaradt.:-(

  thumb Csilla Orosz
  10/29/2017

  5 star review  Imádom az oldalt

  thumb Sándorné Medák
  9/15/2017

  5 star review  Véletlenül akadtam rá, de nem bántam meg. Anyuval együtt próbáltuk ki, mert én még meglennék az ilyen termékek nélkül, de gondoltam ártani nem árthat. Szebb lett a bőröm és megelőzés illetve szinten tartás miatt továbbra is használom. Anyunak pedig ez lett az új kedvence, nála látványos az eredmény. Imádjuk! �

  thumb Bianka Kréninger
  8/13/2017
 • 5 star review  Egyszerűen imádnivaló! Nagyon finom, én már három hét után láttam az arcomon és a dekoltázsomon, hogy feszesebb lett. Tényleg bomba:-)

  thumb Farkas Éva
  7/15/2017

A termékek hatása nem garantált és egyénenként eltérő lehet.

Instagram

Legfrissebb blogbejegyzés

Hatásos fogyókúra, azaz diétás tippek

Hatásos fogyókúra első mottója: Egyél tisztán! Az egyik legfontosabb szabály, hogy próbáld minimalizálni az étrendedben a feldolgozott élelmiszereket, a finomított cukrot, az adalékanyagokat és a színezékeket. Válassz inkább rostban és tápanyagokban gazdag,...

bővebben

Elérhetőségek

Termékeink

0

Cím hozzáadása