fbpx

Miért van egyáltalán szükségünk folyékony kollagén fogyasztására?

A kollagén a testünkben legnagyobb arányban előforduló fehérje, mely felelős a szervek és a szövetek rugalmasságáért. A bőrünk többek között a kollagénnek köszönhetően szép és feszes, azonban a mennyisége folyamatosan csökken, ahogy öregszünk. A kollagén termelésének csökkenése nagyjából 25 éves kor körül kezdődik, vagyis már akkor, amikor a bőrünk még láthatóan üde és feszes.

Ahogy egyre kevesebb kollagént termel a szervezetünk, úgy veszít a bőrünk a feszességéből. A kollagén mennyiségének csökkenésével sorra jelennek meg arcunkon a barázdák és a ráncok, kiszárad, fakóvá és érdessé válik a bőrünk. És bizony akármilyen jó géneket is örököltünk a szüleinktől a kollagén termelődésének lelassulása sajnos már a húszas éveinkben megkezdődik, harminc és negyven éves korunkra aztán jelentősen csökkenni kezd, majd szinte teljesen leáll ötven- és hatvanéves korunkra. Érdemes ezért már a húszas éveinkben elkezdeni a kollagén pótlását, azonban nem mindegy, hogy ezt hogyan tesszük. Na és akkor itt jön be a képbe a folyékony kollagén!

Miért jobb folyékony kollagénnel pótolni a csökkenő kollagénmennyiséget?

A folyékony kollagén legnagyobb előnye a testfelületen alkalmazott kollagéntartalmú készítményekkel szemben, hogy a fogyasztása az egész test számára kedvezően hat. Ez azt jelenti, hogy a teljes bőrfelületünk élvezheti az előnyös hatását, ellentétben például egy krémmel, amit ugye célzottan használunk.

Természetesen a kozmetikai ipar már hosszú évek óta kísérletezik a kollagén pótlásával, hogy megtalálják a legideálisabb és a leghatékonyabb megoldást, a folyékony kollagén bámulatos hatását azonban csak nemrégiben fedezték fel a bőrgyógyászok. A folyékony kollagén tartalmú étrend-kiegészítők ugyanis új kollagén termelésére ösztönzik a testünket, így hozzájárulnak bőrünk hidratáltságához és rugalmasságához, valamint késleltetik a ráncok megjelenését.

Collagen Cocktail: folyékony kollagén + számos egyéb hasznos összetevő

A Collagen Cocktail folyékony kollagén tartalmú szuperkoncentrátumban mindent megtalálsz, amire a bőrödnek szüksége van. A kollagént peptid formájában tartalmazza a könnyebb felszívódás érdekében. Koktélunk a folyékony kollagén mellett hialuronsavat, elasztint, biotint, C és A vitamint, valamint cinket tartalmaz. Évente két alkalommal érdemes beiktatni a szépségrutinunkba egy folyékony kollagén kúrát, hogy minél tovább megőrizzük bőrünk feszességét.

 

 

Nincs más dolgod, csak regisztrálni, mi pedig kéthetente értékes ajándékokat sorsolunk ki!

Szeretnél nyerni?

Akár 40% kedvezmény

0