A folyékony kollagén árát mi befolyásolja?

Ha kitaláljuk, hogy folyékony kollagén tartalmú étrend-kiegészítőt szeretnénk fogyasztani, bizony nem könnyű dönteni a piacon található néhány márka között. Nekik szeretnénk most segíteni, hogy tudják, milyen szempontok alapján kell megvizsgálni egy kezükbe kerülő terméket.

Legelőször azonban nézzük meg, hogy miért is van szükségünk folyékony kollagénre!

Miért van szükségünk folyékony kollagénre?

Szervezetünk kollagén termelése egy idő után lassulni kezd, melynek hatására évről évre veszít a bőrünk a feszességéből. Sajnos ez a folyamat már huszonéves korunkban elkezdődik és mire hatvan évesek leszünk, már a kollagénállományunk igen jelentős részét elveszítettük. A folyamatot megállítani nem lehet, lelassítani viszont igen. Kívülről és belülről is pótolhatjuk a kollagént, a leghatásosabb azonban, ha könnyen felszívódó peptid formájában jut be a szervezetünkbe, így tud ugyanis a legjobban és a leghatékonyabban felszívódni.

A folyékony kollagén ára mire utalhat?

És akkor el is jutottunk ahhoz, hogy megvizsgáljuk, milyen szempontokat érdemes figyelembe venni a folyékony kollagén tartalmú étrend-kiegészítő kiválasztásánál. Mindenképp nézzük meg, hogy a kollagént peptid formájában tartalmazza és ellenőrizzük, hogy a peptid a készítményben honnan származik.

Nézzük meg, hogy milyen mennyiségben tartalmazza a készítmény a kollagén-peptidet, talán ez a legfontosabb a választásnál. Ezek után még azt érdemes ellenőrizni, hogy milyen egyéb hatóanyagokat tartalmaz az étrend-kiegészítő. Általában olyan összetevőkkel egészítik ki a kollagént a termékekben, melyek szintén jótékonyan hatnak a bőröregedés ellen, illetve javítják a bőr állagát. Ezeknek is érdemes megnézni a mennyiségét a termékben, hogy csak mutatóban tartalmazza -e vagy valóban elegendő mennyiségben.

Collagen Cocktail: természetes megoldás a ráncok ellen

A Collagen Cocktail szuperkoncentrátumban mindent megtalálsz, amire a bőrödnek szüksége van! Napi adagjában 9600 mg európai kollagén-peptidet tartalmaz, melyet hialuronsavval, elasztinnal, biotinnal, A- és C-vitaminnal, valamint cinkkel egészítettünk ki. Esténként 30 ml-t kell elkortyolnod belőle lefekvés előtt és ebben az adagban minden benne van, amire a bőrödnek szüksége van az éjszakai regenerálódáshoz!

Reggel és este kiegészítheted a folyékony kollagén kúrádat a Collagen Cocktail anti-aging arcápolóval is, amely egyszerre ápolja a bőrödet és látja el a a megfelelő anti-aging hatóanyagokkal.

0