Sokan járunk úgy, hogy bár év közben számtalan ajándékötletünk van, ahogy egyre közeledik a karácsony, napról napra egyre elkeseredettebben és kétségbeesettebben keressük az ideális ajándékot. Most segítünk. Adunk egy káprázatos karácsonyi ajándékötletet, és azt is elmondjuk miért szuper ötlet karácsonyra a Collagen Cocktail.

Ne bízd magad az internetre

Nem jó út, ha tanácstalanságodban az internetet kezded böngészni, ajándéktippekért. Pszichológiai tény, hogy az agyad a stressz miatt a legkisebb ellenállás keresi és az szeretné, hogy mihamarabb válassz, gyorsan dönts valamilyen ajándék mellett. Ilyenkor fordul elő, hogy a nem megfelelő ajándékot rendeled meg.

Az ideális az lenne, ha megalapozott, olyan döntést hoznál amit nem bánsz meg, olyannal lepnéd meg magad, vagy a megajándékozottat, aminek valóban örül. A Collagen Cocktail ilyen. Máris mondjuk, hogy miért?

5: Mert a kozmetikum tökéletes ajándék

Brit tudósok (nem ér mosolyogni) egy kutatás során azt derítették ki, hogy karácsonykor a nők 90%-a (azaz 10-ből 9 nő) örül ha kozmetikumot kap. Ezért, ha Collagen Cocktailt veszel, akkor nem nyúlsz mellé, hiszen a kozmetikum tökéletes ajándék.

4: Mert lehet főajándék, vagy kiegészítő is

Attól függően, hogy mennyi pénzt szánsz a karácsonyi ajándékokra, a Collagen Cocktail lehet önmagában egy csodás meglepetés, szuper ajándék, de éppúgy lehet egy „kiegészítő” ajándék azaz egy a több másik meglepetés között.

3: Mert a fiatalságot ajándékozod

Melyik nő ne vágyna arra, hogy kisimuljanak a ráncai ráncai, hogy a bőre sokkal feszesebbé váljon? Amikor a  Collagen Cocktailt adod ajándékba, a fiatalságot ajándékozod. (És felejtsd el, hogy ez illetlen ajándék lenne, hiszen ki ne örülne annak ha szépséget kapna ajándékba?)

2: Légy trendi: ajándékozz magabiztosságot

Ma már egy termék „ökotudatos”, ha a doboz, amiben van, lebomlik, vagy „minőségi időt” veszel akkor, ha egy közös programot adsz karácsonyra. Ha Collagen Cocktailt ajándékozol akkor a magabiztosságot adod ajándékba, hiszen a Cocktail hatására sokkal magabiztosabbá válik az, aki kapja.

1: Magasztos szavak helyett: mert imádni fogja

Azok, akik kipróbálták a Collagen Cocktailt azt mondják róla, hogy igazi szépség, és fiatalságbomba és egyszerűen imádják. Mi pedig örülünk ennek. Éppen ezért tudjuk, hogy a CC egy szuper ajándék, olyan, aminek minden nő örül 30 éves kor felett.

0: Mert nem termel a szervezeted kollagént

Van egy nulladik – tudományos – érvünk is. A legtöbb nő szervezete 25 éves kor felett egyre kevesebb kollagént termel, 45 éves korunkra ez majdnem a nullára csökken. Ha nem pótoljuk a kollagént, akkor az arcunk petyhüdtebbé válik, a ráncaink egyre mélyebbek lesznek: a Collagen Cocktail viszont épen ezt segít megelőzni. Ezért is hasznos ajándék!

Ide kattints, vedd meg itt, szuper karácsonyi ajándék!

0