Miért nem mesélt eddig Erdélyi Mónika a fogyásáról?

Erdélyi Mónika napjainkban is ugyanúgy folyamatosan szem előtt van, csak éppen nem a tévé képernyőjén segít elsimítani a konfliktusokat, hanem izgalmas internetes videókat készít kislányával, Mollival. Azok, akik figyelmesen követik a csatornáját, észrevehették, hogy Mónika bizony hétről hétre csinosabb és formásabb lett, azonban eddig nem igazán mesélt az átalakulásának okairól.

– Annyi fogyókúrát kipróbáltam már, annyi diétával sanyargattam magam, de soha semmi nem vált be hosszútávon, ezért eszem ágában nem volt felhívni a figyelmet az újabb kísérletemre! – mesélte Mónika nevetve.

 

Mi áll Mónika fogyásának a hátterében?

Soha ennyire nem vágyott arra Mónika, hogy ledobja magáról a felesleges kilókat, most ugyanis Molli lánya volt a legfőbb motiváció számára. Kislánya már kamaszodik, lassan ő is nővé cseperedik és Mónika szeretett volna jó példával járni előtte, megmutatni, hogy ha elhatározza magát, igenis képes változtatni, hogy fittebb, csinosabb és egészségesebb legyen.

– Molli nagyon szeret mozogni, sajnos azonban a dohányzás abbahagyása után jó pár kiló felszökött rám, így képtelen voltam tartani mellette a tempót. Tudtam, hogy muszáj változtatni az életmódomon, de ezúttal el akartam kerülni a drasztikus megoldásokat. Mindig nagyon nehezen viseltem a diétázás során az éhezést, úgyhogy igyekeztem többször keveset enni, valamint természetes megoldást találni erre problémámra. Mindig is tudtam, hogy nem vagyok ezzel egyedül, ezért addig kutattam, míg végül rátaláltam egy olyan természetes hatóanyagokat tartalmazó készítményre, amely kifejezetten a normál vércukorszint fenntartásáért felel. Ki gondolta volna, hogy a fehér eperfa aprócska levele ilyesmire képes? Az pedig már csak a hab a tortán, hogy ez a szuper kapszula emellett támogatja a súlycsökkentést is.

Kattints a képre és szerezd meg te is ezt a szuper terméket!

Mónika a diéta során a bőrére is nagyon odafigyel

Mónika nem két hét alatt akart lefogyni, az ilyesmiben már volt része és tudja, hogy így lehetetlen tartós eredményt elérni, ráadásul a bőre is nagyon megsínylette volna, azt pedig semmiképp sem szerette volna.

– Volt már részem zsírleszívásban, úgyhogy tudom, hogy a fogyásnak gyakran a bőr fizeti meg az árát. Annak idején éppen ezért fogadtam meg, hogy ezentúl csak fokozatosan és mozgással kiegészítve szeretnék változtatni a súlyomon, valamint a diéta alatt végig odafigyelek a bőröm feszességének a megőrzésére is.

Nagyon büszkén zsebeli be Mónika a bókokat, amiben bizony nincs hiány, de a legcsodálatosabb az volt a számára, amikor Molli azt mondta neki, hogy „Micsoda jó csaj lett belőled, Anya!”

 

Erdélyi Mónika fogyását a MyCocktail fogyókúrás étrend-kiegészítő kapszula támogatta

Tekintsd meg a termék jótékony összetevőit és próbáld ki te is az álomalak eléréséhez! Ne feledd a kapszula támogatja a fogyásodat, de amennyiben nem figyelsz oda az étkezésre és a mozgásra a változás mértéke egyénenként eltérő lehet!

 

0