„Miért szeretnéd te megnyerni a Collagen Cocktailt?” Ezt a kérdést kellett megválaszolnod Facebook oldalunkon (amit a heti nyereményjátékok miatt is megéri követned) ahhoz, hogy nyerhess egy üveg Collagen Cocktail komplexet. Rengeteg (majdnem 400) szuper válasz érkezett, amik ráadásul maximálisan igazak is voltak a Collagen Cocktail jótékony hatásait illetően.

Lássuk, miért is szeretitek a fiatalság szérumát.

Kollagén pótlás: bőrfiatalítás belülről

Sokan azért szeretitek a Collagen Cocktailt, mert a benne található kollagén, hialuronsav, elasztin-peptid és vitaminok segítik kisimítani a ráncokat, bőrfeszesítő hatásuk van és javul tőlük a bőr textúrája. Ráadásul még finom is, köszönhetően a gyümölcsös ízesítéseknek.

„Kezdek öregecske lenni, az “állagromlásom” sürgősen meg kéne állítani! Ehhez az eddig vásárolt barack ízű nem elég, kéne még! 😋”

„Mert finom és csodás hatásai vannak a bőrre és a térdre is.”

„Szuper lenne! Nagy szükségem lenne egy ilyen csodás termékre, ami felfrissíti bőröm.”

„Jókat hallottam róla, szívesen kipróbálnám, a bőrömre ráférne.”

„A kollagén jó hatással van a bőrre, emiatt szívesen fogyasztom.”

„Mert elmúltam 40 és a bőröm nem a régi 🍀✅”

Ízületi fájdalmak kezelése és vitaminpótlás

A kollagén felelős azért is, hogy az inak, a bőr és a csontok megőrizzék az épségüket. A szervezetünk 20 éves korunkig termeli intenzíven ezt az anyagot, ezután pedig ez a termelés lelassul, így a kor előrehaladtával egyre inkább gondoskodni kell a pótlásáról. Ha a tested kollagén hiányossá válik, akkor nem csak a bőröd veszíti el a rugalmasságát, de a csontjaid, izmaid és az inak is megsínylik ezt. Főleg sportolóknak szükséges az elasztin-peptid fogyasztása (akár izomsérülés esetén is), de a Collagen Cocktailban található hialuronsav is bárkinek előnyös, aki szeretné ízületeit óvni.

„Azon kívül, hogy látványosan szebb lett a bőröm, az ízületi fájdalmamat is megszüntette.💕💕”

„Imádom, annyira jó íze van 💕 Illetve tényleg érzem a jótékony hatásait 💕 Sokat sportolok és az ízületeimen érzem, mióta iszom azóta jobbnak érzem 💕”

„Így 40 felett sajnos gyorsabban öregszik a bőrünk, kell a vitaminpótlás, jót tesz az ízületeknek is❤️🍀”

„Ízületeim miatt elsősorban..,sokat mozgok, edzek, munkahely kihívás.. 47 évesen rám fér, és persze sok jót olvasni róla 🙂 ”

„Mert a fájós ízületeimnek nagyon jól jönne :)”

„Tavaszi fáradtság ellen jó lenne a bőrömnek, ízületeimnek.”

„Jót tesz az bőrnek, ízületnek, és azt hallottam, hogy a csontritkulásra is jó.

Nekem ezekre a problémáimra kellene 🥰”

„Mert az ízületeimnek jót tenne es jó lenne férfiak körében is népszerűsíteni, hisz ez nem kifejezetten egy csajos termek 🙂”

„Nemzetközi légi utaskísérő vagyok, és az életstílusomat szeretném ellensúlyozni a Collagen Cocktaillal. A hajam, bőröm, körmeim, ízületeim mind meghálálnák:)”

Haj- és körömerősítés kollagénnel

A kollagén a haj- és köröm állapotáért is felelős, így a Collagen Cocktaillal egy komplex haj- és körömápolót is iszol. Segít megállítani a hajhullást és a körömtöredezést.

„Mert szomjazik rá a bőröm, a hajam :-)”

„Ráférne a hajamra az erősítő hatása”

„Elsősorban haj- és körömerősítés miatt, de a többi hatás sem elhanyagolható! 😉 :)”

„Bőrre, körömre és hajra is tökéletes lenne🍀”

„Haj és köröm erősítése lenne az elsődleges, de a bőröm állapotát is szeretném javítani 🤗”

Valentin napi akció minden Collagen Cocktail termékre

0

Cím hozzáadása