Bőrfeszesítés ON – Nyakunkon a bikiniszezon!

Talán eddig csak halogattad, de most, hogy itt a tavasz, valószínűleg téged is végérvényesen hatalmába kerített a vágy, hogy nyáron magabiztosan viseld a lenge ruhákat és a bikinit a strandon!

Ha nagyon elszánt vagy, minden bizonnyal már belefogtál egy diétába és meglehet, hogy a testmozgásra is elszántad magad, vagy kedvenc tornaóráidat az eddiginél még rendszeresebben látogatod.

Arra vajon gondoltál- e, hogy az álom alak úgy teljes, ha közben a bőröd sem petyhüdt? Bizony sokszor tapasztaljuk, hogy a fogyás megannyi áldásos hatása mellett sajnos a bőr feszességét ritkán kíméli.

Mit szólnál hozzá, ha idén tavasszal a diéta és az edzés mellett BELÜLRŐL is feszesítenéd a bőrödet?

Szervezetünk sajnos alapból is egyre kevesebb kollagént, hialuronsavat és elasztint termel, aminek köszönhetően bőrünk fokozatosan mindenhol veszít a feszességéből. A súlyvesztés pedig az összképen sajnos egyáltalán nem segít. Az ígéretes testápoló kozmetikumokkal szemben – amelyek csak a bőr felszínén fejtik ki a hatásukat – a Collagen Cocktailben található kollagén-hialuronsav-elasztin bőrfeszesítő mesterhármas ugyanis belülről feszesíti a bőrt.

Feszes test a Collagen Cocktail segítségével

Turbózd fel készleteidet nyár előtt! Vágj bele egy Collagen Cocktail kúrába és tapasztald meg bőröd feszességét! Csak pár finom korty lefekvés előtt és álmodban már el is képzelheted magad, ahogy magabiztosan vonulsz végig a strandon! 😉

Hol kapható folyékony kollagén?

A legegyszerűbben és a leggyorsabban webáruházunkban, vagyis a www.collagencocktail.hu oldalon tudod megvásárolni. Nézz körül a csomagok között is, ugyanis kedvezményes áron juthatsz hozzá a Cocktail-okhoz, amennyiben egyszerre veszed meg a kúrádhoz szükséges mennyiséget!

0