És ebben nincsen semmi túlzás, szó szerint megihatod mindegyiket! De vajon honnan tudod, hogy szükséged van -e rá? Egyszerű, a kérdés csak az, hogy hány éves vagy! A húszas éveink közepétől ugyanis fokozatosan egyre lassabb tempóban termeli a szerveztünk a kollagént, a hialuronsavat és az elasztint, ami odavezet, hogy negyvenéves korunkra már elveszítettük a kollagénállományunk 30 százalékát. Ennek bizony egyértelmű jelei is vannak, valakinek jobban, valakinek kevésbé. Idővel a bőr ugyanis egyre fakóbb és szárazabb lesz és lassan megjelennek rajta az apró szarkalábak is.

Folyékony kollagén – a kozmetikai ipar nagy felfedezése

Hatalmas előrelépés volt a kozmetikai iparban, amikor felfedezték, hogy a kollagén folyékony állapotában is fogyasztható! Sőt, ha a kollagént folyékony állagú peptidként fogyasztjuk, még könnyebben is tud felszívódni és gyorsabban hasznosul a szervezetben. Nem csoda, hogy néhány éve hatalmas “collagen boom” indult meg Amerikában, hirtelen mindenki folyékony kollagénnel szerette volna megőrizni a szépségét és a népszerűsége azóta is töretlen!

Mit érdemes még a folyékony kollagénnel együtt fogyasztani?

A kollagén-hialuronsav-elasztin mesterhármasa egy igazi bőrfeszesítő nagyágyú, hiszen hárman együtt mindent megadnak a bőrnek ahhoz, hogy minél tovább üde, feszes és egészséges maradjon! A kollagén gyakorlatilag keretként működik, hiszen biztosítja a bőr erejét és tartását, míg az elasztin arra ügyel, hogy a bőr mindig visszanyerje azt a formáját, amit a kollagén biztosít. A hialuronsav pedig elképesztő mennyiségű vizet tud megkötni, ezzel segíti a bőrt, hogy megőrizze a hidratáltságát.

Collagen Cocktail – egy valódi bőrszépítő koktél minden bőrtípusnak

A szép bőr persze nem csak feszes, de egészséges és megfelelően ápolt is! Éppen ezért a kollagén-hialuronsav-elasztin mesterhármas mellett mi még négy további hatóanyaggal “dobtuk fel” a Cocktailt. A biotin például a haj és a köröm egészségéért felel, míg a cink a károsodott szöveteket állítja helyre. A C-vitamin amellett, hogy kiváló antioxidáns, serkenti a szervezet saját kollagéntermelését is, az A-vitamint pedig ösztönzi a bőrsejtek növekedését.

Rendeld meg még ma termékeinket

Akciós időszakban ne felejtsd el beváltani kuponkódodat!

0

Cím hozzáadása