Függetlenül attól, hogy az utolsó napokban dolgozol, vagy rokonokat látogatsz, esetleg otthon hangolódsz a karácsonyra, biztosak vagyunk abban, hogy szeretnél csodásan festeni ezekben a meghitt napokban. Összegyűjtöttünk neked 5 tippet, amit karácsony előtt mindenképpen érdemes megtenned, hogy bombaformában várhasd az ünnepeket.

Amiről nem írunk

Ebben a cikkben nem sminktippeket fogsz kapni (azért adunk egy tippet: ha 2019 karácsonyán, szilveszterén igazán trendi akarsz lenni akkor bátran használd az aranyat, az óraranyat, a sötétzöldet, az ezüstöt, és a feketét) és nem is azt próbáljuk meg valami alapján alapján kitalálni melyik parfüm illik hozzád. Ehelyett kézzel fogható, olyan tippeket adunk neked, amiket betartva karácsonyra a legjobb formádba lehetsz.

5: Csak nyugodtan!

Tudjuk, hogy a karácsony – és az oda vezető út – az év egyik legstresszesebb időszaka, mert egyszerre érik egymást a céges partik, rendezvények, miközben év végi zárás van, és te egyébként is fáradt vagy. Ha ez nem lenne elég, ajándékért kell rohangálni és az is elvárt, hogy az ünnepi asztalra tett ételek is „tökéletesek” legyenek. Ha téged is elkap a karácsony szindróma, akkor biztosan nyúzottan, fáradtan ülsz az asztalhoz, és nem valószínű, hogy a legjobb formádban. Idén csináld másként. Egyszerűen ne stresszeld agyon magad a dolgokon, ehelyett kezdd el magad megjutalmazni: mi azt szoktuk javasolni, hogy minden nap, karácsony előtt foglalkozz 15-20 percet magaddal. Például ne csak a barátnőd kapjon relaxáló fürdőgolyót, hanem te is, és este dobj bele egyet egy kád vízbe, feküdj bele, hallgass zenét, és hangolódj az ünnepekre.

4: Hidratálj

Oké, ez talán szépségtippnek tűnik, de ennél sokkal egyszerűbb, amit mondunk. Mindig igyál elég folyadékot, mert jót tesz majd neked, teljesen függetlenül attól, hogy egy céges buli közben letolt pár pezsgőt kell helyrehidratálnod (nocsak, kitaláltunk egy új szót) vagy egyszerűen csak vásárlás közben felejtettél el inni. Napi 2,5 liter. Vagy 8 pohár víz. És szép maradsz.

3: Sminkben soha ne aludj

Legszívesebben azt mondanánk, hogy eleve sminkelj sokkal kevesebbet, de arra kérünk, hogy soha ne aludj sminkben. Mindig legyen 5 perced lemosni a legkeményebb buli vagy a legdurvább bevásárlónap után is.

2: Collagen Cocktail

Vesd be a Collagen Coctailt a karácsonyi nyomok ellen. Minél előbb kezded el használni annál jobban látszik majd a hatása és már karácsonyra kisimulhatnak a ráncaid, feszesebbé válhat a bőröd, ami hatalmas önbizalombombát ad neked. Itt tudod megvenni: ‹‹‹‹  

1: Egyszerűen érezd jól magad

A karácsony az év egyik legvarázslatosabb néhány napja. Egyszerűen érezd jól magad, engedd bele magad az ünnepbe, ha kell nézd meg századszorra is a Reszkessetek betörőket. Egész évben keményen dolgoztál, megérdemled, hogy végre élvezd az együtt töltött napokat.

0